Home TOP NEWS Μας έκανε όλους χαζούς…

Μας έκανε όλους χαζούς…

dabizas


Ελάχιστες φορές είδαμε ως τώρα το Νίκο Νταμπίζα να χαμογελάει. Είμαστε σίγουροι όμως πως αν διάβαζε τι γραφόταν και άκουγε τι λεγόταν τις τελευταίες μέρες στη Κύπρο, το έκανε συνέχεια στον προσωπικό του χρόνο! Έτοιμοι; Αναστασίου, Βεργέτης, Πετράκης, Ελευθερόπουλος, Γεωργιάδης, Τσιώλης, Λίνεν, Τιμούρ “Γερμανός”, “ξένος”, “ξένος με εμπειρία στην Ελλάδα, “ξένος που ξέρει ελληνικά”,…”καλαμαράς για να τρων μαζί”. Στο τέλος Τζον Κάρβερ και μείναμε όλοι χαζοί.

Αν θα πετύχει ο Κάρβερ στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούμε να το ξέρουμε γιατί δεν έχουμε μαντικές ικανότητες. Για την ώρα, ψάχνουμε όλοι ενδελεχώς το βιογραφικό του, προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι μας φέρνει η επόμενη μέρα, αν και μάλλον μόνο στο γήπεδο θα μάθουμε. Εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως ο Νίκος Νταμπίζας πέτυχε την πρώτη του μεγάλη νίκη. Διαχειρίστηκε ένα δύσκολο θέμα με επιτυχία και ΜΗΔΕΝ διαρροές, είτε στον κυπριακό τύπο, είτε στο…λαλίστατο ελληνικό! Ο Τζον Κάρβερ ούτε ακούστηκε, ούτε γράφτηκε, ούτε καν…”φωτογραφίστηκε”.

Ευχόμαστε η επόμενη μεγάλη επιτυχία του Νταμπίζα, να είναι τα αποτελέσματα του Κάρβερ εντός του αγωνιστικού χώρου! Από σήμερα ως το γήπεδο βέβαια, μεσολαβούν μεταγραφές για τις οποίες έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Οι πληροφορίες ως σήμερα έλεγαν για μπόλικους Ελλαδίτες κλειστούς. Η σημερινή εξέλιξη με το Κάρβερ όμως, μας κάνει να αμφισβητούμε ακόμα και αυτά που θεωρούσαμε σίγουρα! Για να δούμε τι θα δούμε!