Home TOP NEWS Να δούμε στο γήπεδο το “κάτι διαφορετικό”

Να δούμε στο γήπεδο το “κάτι διαφορετικό”

proetoimasia-austria-1o-filiko-rabodniski (53)


Την έκφραση χρησιμοποίησε πρώτος ο Σέρινταν, μας την επιβεβαίωσε ο Ρούνιε, την επανέλαβε χθες και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλάνε για “κάτι διαφορετικό” στον τρόπο δουλειάς του Κάρβερ και του επιτελείου του και τονίζουν ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Άγγλος προπονητής προέρχεται από υψηλότερο επίπεδο. Το θέμα είναι αυτό το διαφορετικό, να το δούμε στο γήπεδο και κυρίως “διαφορετικά” από αυτά που μας συνήθισε την τελευταία 5ετία η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι και τα αποτελέσματα.

Το 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Κάρβερ στο φιλικό με τη Ραμποτνίσκι, ίσως να είναι προμήνυμα πως όντως η ΟΜΟΝΟΙΑ της περιόδου 2016/17 δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή που παρακολουθήσαμε φέτος. Έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα επιθετικό και να επιτίθεται κυρίως από τα πλάγια. Αναμένουμε βέβαια πως πέραν του 4-4-2 ο Κάρβερ θα δουλέψει και άλλα συστήματα και είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα θεωρηθεί πρωτεύουσα και ποιο εναλλακτική λύση.

Όπως προαναφέραμε βέβαια στην πρώτη παράγραφο, το σημαντικό είναι να παίξουμε καλύτερα και να πετύχουμε πιο ευνοϊκά αποτελέσματα. Το κατά πόσον η λέξη “διαφορετικό” είναι καλή ή κακή, στην προκειμένη περίπτωση εξαρτάται πλήρως από τους ποδοσφαιριστές μας.