Home TOP NEWS Να το θυμόμαστε ολόχρονα

Να το θυμόμαστε ολόχρονα

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (23)


Μέχρι τώρα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον τρόπο που δουλεύει. Αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά, έχει καταφέρει να περάσει το δικό του όσον αφορά τον καταρτισμό του τεχνικού τημ, τις ιεραρχίες όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον τρόπο που θα εξελίσσεται ο προγραμματισμός. Ειδικά ο χειρισμός με τον προπονητή, ανεξάρτητα αν θα αποδειχθεί σωστή επιλογή, ήταν υποδειγματικός, αφού έπιασε όλο το κόσμο εξ’ απροόπτου.

Γιατί επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουν γραφτεί εδώ και μέρες θα μας ρωτήσετε. Η απάντηση είναι γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκιμάζει ένα εντελώς καινούριο μοντέλο, ένα που ζητάμε εδώ και πολύ καιρό να εφαρμοστεί, ελπίζει να δει αποτελέσματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τα εγγυηθεί άμεσα. Ακόμα κι αν δεν μπει φουριόζα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν από τη πρώτη μέρα, ακόμα και κάποιες μη επιτυχημένες επιλογές να κάνει ο Νταμπίζας (όλοι κάνουν λάθη) καλά κάνουμε να θυμόμαστε την βεβαιότητα με την οποία εκφράζουμε την πεποίθηση αυτή τη στιγμή, πως έτσι πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σαν ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε πολλές φορές την τάση αν κάτι δεν μας βγει από την πρώτη να το πετάμε και να λέμε “το δοκιμάσαμε κι αυτό και δεν έφερε πρωταθλήματα”. Μακάρι η όλη προσπάθεια του Νταμπίζα να αποδώσει καρπούς από την πρώτη μέρα. Αν όμως αυτό δεν γίνει, να μην πέσουμε στη παγίδα του “πάμε παρακάτω” και να μην επιστρέψουμε στο να λαμβάνονται αποφάσεις ποδοσφαιρικές, από μη εξειδικευμένα άτομα.