Home TOP NEWS Νέα εποχή και για αυτούς

Νέα εποχή και για αυτούς

proetoimasia-day2 (48)


Στις φωτογραφίες, το νέο τημ τερματοφυλάκων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με εξαίρεση το νεαρό Κότσαρη του οποίου ο δανεισμός ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ. Παρότι η σύσταση της μοιάζει πολύ με την περσινή, υπάρχει μια τεράστια διαφορά, ο προπονητής. Τον Χριστόφορο Λοΐζου διαδέχθηκε ο Αγριογιάννης, έτσι οι τερματοφύλακες μας θα δουλέψουν φέτος με διαφορετικές μεθόδους, σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Ας μην κρυβόμαστε πάντως, το ενδιαφέρον και το βλέμμα όλων μας στρέφεται στο πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο ήδη κορυφαίος Κύπριος διαθέτει εξαιρετικά προσόντα, που μπορούν να τον οδηγήσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δουλευτούν και βελτιωθούν συγκεκριμένα στοιχεία, φέτος μπορεί και να είναι η χρονιά της απογείωσης του. Ο Αγριογιάννης έχει κάνει το όνομα του στην Ελλάδα βοηθώντας τερματοφύλακες να κάνουν ακριβώς αυτό το βήμα παραπάνω και όλοι ευχόμαστε να το πετύχει και με το Κωνσταντίνο.

proetoimasia-day2-agriogiannis (49) proetoimasia-day2-giorgallidis (47) proetoimasia-day2 (38) proetoimasia-day2 (28) proetoimasia-day2-agriogiannis (27) proetoimasia-day2-gk- (26) proetoimasia-day2-gk (25)