Home TOP NEWS Ο 6ος του Μαργκάσα

Ο 6ος του Μαργκάσα

proetoimasia-day2-margasa (1)


Με εξαίρεση τους Γιωργαλλίδη και Χριστοφή, οι οποίοι έφυγαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και επέστρεψαν αργότερα, ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι ο ποδοσφαιριστής που ήρθε πιο παλιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Πορτογάλος μπαίνει στην 6η σαιζόν του με το τριφύλλι στο στήθος και έχει πετύχει με το πάθος και την εργατικότητα του να κλείσει μια θέση στην καρδιά των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ και να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στην φωτογραφία πιο πάνω, ο Ρενάτο μιλάει με τον 6ο προπονητή που είχε στην ομάδα μας! Λάρκου, Σαβέφσκι, Λοτίνα, Καϊάφας, Μιλόγεβιτς και τώρα Τζον Κάρβερ. Και σε αυτούς δεν έχουμε συμπεριλάβει τους υπηρεσιακούς Σοφοκλέους και Κάσερες. Κάθε χρόνο ο Μαργκάσα (και οι συμπαίκτες του φυσικά) καλούνται να μάθουν νέο τρόπο σκέψης, νέα φιλοσοφία, νέα τακτική και φυσικά ένα νέο χαρακτήρα στο πάγκο. Ελπίζουμε πως ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει και ο Κάρβερ να κάτσει καιρό στο πάγκο μας.

Βέβαια, ο Νταμπίζας έχει φροντίσει ακόμα κι αυτό να μην συμβεί, να μην ξεκινάνε τα πάντα από το μηδέν. Ο Γιώργος Σίμος, ήταν ακόμα ένα κομμάτι που προστέθηκε στο παζλ του τεχνικού τημ. Ο Ελλαδίτης βοηθός, μαζί με τους Κινάν,Αμπατζίδη, Αγριογιάννη αλλά και σκάουτερ/αναλυτή που θα αποκτηθούν λίαν συντόμως, αποτελούν μόνιμο προσωπικό της ομάδας και δεν θα επηρεάζονται από τυχόν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Πιο σημαντικό βέβαια, είναι να δημιουργήσουν όλοι μαζί τις συνθήκες που απαιτούνται για να πετύχει ο Κάρβερ και να μην χρειαστεί να κάνουμε ξανά αυτή τη συζήτηση.