Home TOP NEWS “Ο τρόπος και το πλάνο του Νταμπίζα”

“Ο τρόπος και το πλάνο του Νταμπίζα”

proetoimasia-day2 (5)


“Ο πρώτος λόγος που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο τρόπος που με προσέγγισε ο κύριος Νταμπίζας και το πλάνο που έχει για αυτή την ομάδα”. Αυτό τόνισε ο Σάκης Παντελιάδης όταν ρωτήθηκε από τον Αντρέα Δημητρίου γιατί επέλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά να ανανεώσει στον Αστέρα Τρίπολης. Πάει καιρός να ακούσουμε ποδοσφαιριστή να τονίζει για τον τρόπο αυτού που τον προσέγγισε. Πάει ακόμα περισσότερος να ακούσουμε για πλάνο που του αναλύθηκε πριν υπογράψει!

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα πετύχει ο Νταμπίζας, αυτό το έχουμε γράψει επανειλημμένα. Η επιτυχία από την αποτυχία άλλωστε στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές είναι μια νίκη δρόμος. Γενικότερα στο ποδόσφαιρο είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο, όταν υπάρχει για παράδειγμα ομάδα με 4πλάσιο σου μπάτζετ, πρέπει να τα κάνεις όλα καλύτερα από αυτούς για να τους κερδίσεις από την πρώτη. Αλλιώς θέλει υπομονή και μακροχρόνιο κτίσιμο, όχι σποραδικές κινήσεις.

Πίσω στο θέμα μας όμως, που δεν είναι οι πιθανότητες επιτυχίας του Νταμπίζα. Είναι η σοβαρότητα που εκπέμπει εκπροσωπώντας το σύλλογο στις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις. Ο Παντελιάδης και ο κάθε ποδοσφαιριστής, έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζοντας πως αποτελεί κομμάτι ενός μεγαλύτερου οράματος. Έρχεται ξέροντας πως υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις από αυτόν και πρέπει να εργαστεί σκληρά για να πετύχει, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει. Όλα αυτά έλειψαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Γράφαμε ξανά και ξανά πως η απουσία οράματος και προσανατολισμού μας στοίχιζε. Ο Νταμπίζας σιγά σιγά όχι μόνο προσπαθεί να τα εγκαταστήσει, φροντίζει να κάνει και ότι περνά από το χέρι του για να τα υιοθετήσουν όλοι στο ρόστερ.