Home TOP NEWS Παίρνει σειρά ο Οικονομίδης;

Παίρνει σειρά ο Οικονομίδης;

AG31-apollonas-omonoia-oikonomidis  (7)


Χθες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το Γεράσιμο Φυλακτού. Ο Γεράσιμος θα είναι κάτοικος Ηλίας Πούλλος μέχρι το 2019. Την εποχή που η ομάδα μας (με προπονητή το Καϊάφα) αποκτούσε το Φυλακτού, έβαζε στο δυναμικό της και το Γιώργο Οικονομίδη. Η λογική αλλά και οι αριθμοί λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να επεκτείνει τη συνεργασία της και με το Γιόγιο.

Οι Κύπριοι έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουν, αφού είτε σαν βασικοί, είτε σαν κομμάτια του ροτέισιον, προσθέτουν βάθος και επιπρόσθετες λύσεις. Λόγω ξενομανίας, ειδικά την περασμένη δεκαετία, οι γηγενής που μπορούν να διαδραματίσουν τέτοιο ρόλο είναι πολύ λίγοι. Ο Οικονομίδης έχει καταφέρει τους τελευταίους 18 μήνες να ξεκινήσει πολλές φορές στην αρχική εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει πλέον περισσότερες εμπειρίες και αγωνίζεται σε μια θέση που οπωσδήποτε θα χρειαστεί αρκετά μέσα στη σαιζόν.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Οικονομίδη δεν λήγει φέτος, αλλά το καλοκαίρι του 2017. Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν όμως, για αυτό αναμένουμε να ξεκινήσουν συζητήσεις, αν δεν έχουν ήδη εκκινήσει.