Home TOP NEWS Πλησιάζει και ο αμυντικός

Πλησιάζει και ο αμυντικός

proetoimasia-day1-dabizas-Carver (24)


Σε 24 ώρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε δύο κατά τα φαινόμενα εξαιρετικές μεταγραφές. Τόσο ο Ματ Ντάρμπισιρ, όσο και ο Κλέιτον είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας που αν βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις είναι ικανοί όχι μόνο να βοηθήσουν, αλλά να κάνουν και τη διαφορά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν σταματάει εκεί, αφού οι ανάγκες είναι αρκετές περισσότερες. Και τουλάχιστον δύο από αυτές, του κεντρικού αμυντικού και του ακραίου μεσοεπιθετικού, θα ήταν καλό να κλείσουν πριν να εκπνεύσει η προθεσμία για να δηλωθούν στη λίστα του πρώτου προκριματικού.

Πιο κοντά φαίνεται πως είναι σε αίσιο τέλος, η περίπτωση του αμυντικού. Ο Νταμπίζας ψάχνει άμεσα τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της πράσινης οπισθοφυλακής και μάλιστα λέγεται πως τον έχει ήδη βρει και οι συζητήσεις μαζί του είναι στα τελικά στάδια. Κατακρίβιαν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύσκολα όμως θα έρθουν και οι δύο άμεσα. Δύσκολα επίσης ένας από αυτούς θα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, μιας και ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδα από τη Γερμανία και η Στουρμ Γκρατζ. Εκτός κι αν ο Νταμπίζας κάνει και πάλι την έκπληξη δηλαδή…

Όπως και να έχει στα υπόψη εξακολουθεί να είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης του Ατρόμητου, αλλά και ένας Λατίνος κεντρικός αμυντικός αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η ανακοίνωση αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες 36 ώρες, μένει να δούμε αν θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο οι προηγούμενες δύο.