Home TOP NEWS Το πρώτο φιλικό της χρονιάς

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς

proetoimasia-day2 (43)


Το πρώτο της παιχνίδι, έστω και φιλικό, για τη σαιζόν 2016/17 δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ που αντιμετωπίζει τη Ραμποτνίσκι στις 17:00. Ο αγώνας θα γίνει στο Bischofshofen, 1 ώρα και 40 λεπτά από το σημείο που βρίσκεται τώρα η ομάδα και θα μεταδοθεί απευθείας από το laola1.tv σε live streaming. Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ λοιπόν θα καρφωθούν στους υπολογιστές τους για να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ΟΜΟΝΟΙΑ του Κάρβερ. Διαιτητές ορίστηκαν οι Gishamer S., R. Riedel και Porkert P.

Είναι περιττό φυσικά να πούμε πως το αποτέλεσμα του φιλικού καμία σημασία απολύτως δεν έχει. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από τις διπλές προπονήσεις, ενώ ο προγραμματισμός δεν έχει καν φτάσει στο μέσο του. Το φιλικό θα αξιοποιηθεί καθαρά για να αρχίσουν να λύνονται τα πόδια των ποδοσφαιριστών, αλλά και για να αρχίσουν να εφαρμόζουν σε πραγματικό αγώνα, όσα διδάσκονται καθημερινά στο γήπεδο της προπόνησης από το τεχνικό τημ.

Τα βλέμματα είναι φυσιολογικά στραμμένα στους νέους Αγκάγιεφ και Παντελιάδη. Οι δυο τους μαζί με το νεαρό Κότσαρη, είναι τα μοναδικά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας ως τώρα και ο κόσμος, θα έχει έχει την ευκαιρία να τους δει για πρώτη φορά σε δράση. Ενδιαφέρον επίσης έχει να δούμε την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας.