Home TOP NEWS Πρόβα τζενεράλε

Πρόβα τζενεράλε

proetoimasia-filiko-3o-dynamo-margasa (30)


Το τελευταίο της φιλικό πριν από τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Μπάναντς, δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά της Ραμποτνίσκι, Βάκερ Ίνσμπρουκ και Ντινάμο Μόσχας, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εγχώριο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση από το γήπεδο ΓΣΖ στη Λάρνακα, από την ιστοσελίδα μας omonoianews.com.

Αναμένεται δε να είναι το πιο δυνατό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑ πριν την Ευρώπη. Όχι τόσο λόγω του μεγέθους του αντιπάλου, αλλά πολύ περισσότερο γιατί αποτελεί και για την ΑΕΚ πρόβα τζενεράλε το σημερινό φιλικό, μιας και ρίχνεται και αυτή στην ευρωπαϊκή μάχη την επόμενη Πέμπτη. Ο προπονητής μας, αλλά και εκείνος της ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την εντεκάδα που προσανατολίζεται να ξεκινήσει και στην Ευρώπη και το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας.

Ο δεύτερος τομέας που θα προσεγγίσει με ενδιαφέρον ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι το κέντρο της άμυνας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει για τη θέση τους Όρσουλιτς, Γιόργκενσεν και Κονομή και οι προθέσεις του Κάρβερ για το ποιους προτίθεται να ξεκινήσει στην Αρμενία, ενδέχεται να φανερωθούν κατά την ώρα του φιλικού.