Home TOP NEWS Σκανάρουν κεντρικούς αμυντικούς

Σκανάρουν κεντρικούς αμυντικούς

proetoimasia-day1-Dabizas-Carver (25)


Εκτός προγράμματος ήταν η αποχώρηση του Ιβάν Ρούνιε από το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκεί που Νταμπίζας και Κάρβερ έψαχναν ένα κεντρικό αμυντικό, πλέον είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν για δύο. Με δεδομένο πως στο ρόστερ είναι αυτή τη στιγμή ο Όρσουλιτς που πέρσι ήταν το βάθος των δυο που έφυγαν, ο νεαρός Κονομής που επέστρεψε από δανεισμό και ο υπό δοκιμήν Γιόργκενσεν, είναι σαφές πως οι κεντρικοί αμυντικοί που θα αποκτηθούν, πρέπει να είναι εντεκάδας.

Όταν δεν βρίσκονται στο γήπεδο προπόνησης οι Νταμπίζας και Κάρβερ, περνούν αμέτρητες ώρες μπροστά από τη τηλεόραση και τα λάπτοπς, για να εξετάσουν περιπτώσεις που προτείνονται. Έχουν βέβαια και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν προσωπικά στα υπόψη και καθημερινώς κάνουν τις απαραίτητες επαφές για να διερευνήσουν προθέσεις. Το δεύτερο pool ποδοσφαιριστών μάλιστα, είναι αυτό που έχει προβάδισμα αφού είναι γνωστή η τάση του Νταμπίζα να φέρνει παίκτες που ξέρει. Προτείνονται όμως και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνουν.

Με δεδομένο ότι σε 20 μέρες η ομάδα δίνει επίσημο ματς οι διεργασίες θα ενταθούν άμεσα. Νωρίς την επόμενη εβδομάδα, αναμένουμε οι επαφές να γίνουν προτάσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοινώσεις. Πέραν της άμυνας, Νταμπίζας και Κάρβερ θέλουν να αποκτήσουν άμεσα και ένα επιθετικό και ένα μεσοεπιθετικό.