Home TOP NEWS Η σωστή απόδοση μιας δήλωσης!

Η σωστή απόδοση μιας δήλωσης!

John-Carver-newcastle


Έχουμε αρχίσει να διαβάζουμε πολλά και διάφορα για το νέο μας προπονητή. Ο κάθε ένας άλλωστε δικαιούται να έχει τη δική του άποψη και είναι απόλυτα σεβαστή! Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το ίδιο ισχύει και για τον Τζον Κάρβερ! Κάποια πράγματα πρέπει πάντως να τεθούν στη σωστή τους διάσταση και να μην παρουσιάζονται αποσπασματικά με κίνδυνο να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις! Αναφερόμαστε φυσικά στην ατάκα του Κάρβερ “είμαι ο καλύτερος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ”.

Καταρχάς να λεχθεί ότι η ατάκα ήρθε μετά από 6 συνεχόμενες ήττες, αφού ο Κάρβερ “κληρονόμησε” στη Νιουκαστλ προβλήματα στα αποδυτήρια και πολλούς τραυματισμούς. Στη διάσκεψη τύπου λοιπόν, μετά από έντονη συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ο Κάρβερ είπε τα εξής:

“Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά αν περπατώ τριγύρω με το πρόσωπο μου στο πάτωμα, θα επηρεάσει και τους ανθρώπους γύρω μου. Έχω καλούς ανθρώπους γύρω μου, που με βοηθούν πολύ. Έχω ακόμα τον ενθουσιασμό, προσπαθώ να μην δίνω τόση σημασία στο τι γίνεται εκτός ομάδας, γιατί αυτά δεν μπορούν να με επηρεάσουν. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει τη κατάσταση μας είναι πως σκεφτόμαστε και πόσο θετικοί είμαστε. Είμαι θετικός άνθρωπος και πρέπει να παραμείνω τέτοιος.Εξακολουθώ να πιστεύω (παρά τις ήττες) πως είμαι ο καλύτερος προπονητής στη Πρέμιερ Λιγκ. Είναι απλά η άποψη μου και δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό και αν έχω τα κατάλληλα εφόδια, μπορώ να κάνω τη δουλειά! Κάνω αυτή τη δουλειά στο μέγιστο βαθμό που μπορώ και θα συνεχίσω να την κάνω και τις επόμενες βδομάδες”

Αν υπάρχει άνθρωπος που θέλει προπονητή στο πάγκο του, ο οποίος δεν πιστεύει πως είναι ο καλύτερος και ως εκ τούτου είναι σε θέση να κερδίσει τον αντίπαλο, ας μας το πει! Είναι πέρα για πέρα προφανές δε, πως τα όσα λέει είναι σχηματικά. Εκείνο που εννοεί είναι πως παίκτες, προπονητές, ομάδα πρέπει να έχουν πίστη. Και ο κόσμος να τους πιστέψει. Δείτε σε βίντεο ακριβώς τι είχε δηλώσει ο Κάρβερ:

Διαβάστε ακόμη:
Ανακοίνωσε John William Carver για τον πάγκο η ΟΜΟΝΟΙΑ
O ανατρεπτικός και ίσιος κύριος Κάρβερ
Στελεχώνεται το προπονητικό τιμ του Κάρβερ