Home TOP NEWS Στις προπονήσεις στην Αυστρία και ο Εμίλ Γιόργκενσεν

Στις προπονήσεις στην Αυστρία και ο Εμίλ Γιόργκενσεν

jorgensen2
Αριστερά μπροστά στο Ρουσιά ο Γιόργκενσεν

Στις προπονήσεις της ομάδας στην Αυστρία δοκιμάζεται ο 20χρονος Δανός αμυντικός, Εμίλ Γιόργκενσεν, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Δανίας U20. Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία και θα προπονηθεί κάποιες ημέρες με το τριφύλλι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ταξίδι του νεαρού Δανού ήταν προγραμματισμένο εδώ και μέρες και δεν έχει σχέση με την περίπτωση Ρούνιε ούτε με την ήδη προγραμματισμένη ενίσχυση στην άμυνα. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί πως θα εξελιχθεί η περίπτωση του.


Προϊόν της ακαδημίας της Οντένσε, ο 20χρονος Εμίλ Πίτερ Γιόργκενσεν που θα δοκιμαστεί στην Αυστρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τον ποδοσφαιριστή έχει λάβει πολύ καλές συστάσεις ο προπονητής της ομάδας μας Τζον Κάρβερ, πριν όμως πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του, προτιμά να τον δει στις προπονήσεις, που γίνονται σε προφανώς πιο ψηλό επίπεδο από εκείνο που αγωνιζόταν πέρσι. Ο Γιόργκενσεν είναι γεννημένος το Νοέμβριο του 1995 και ως εκ τούτου αν αποκτηθεί, δεν θα πάρει μια από τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών.

Όπως προαναφέραμε ξεκίνησε τη καριέρα του από την ακαδημία της Οντένσε. Από εκεί δόθηκε δύο φορές δανεικός στα 18 και τα 19 RC Roskilde ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να ψηθεί. Στην δεύτερη κατηγορία (ή την TOP25 όπως τη λεν οι Δανοί) αγωνιζόταν και πέρσι με τα χρώματα της FC Fredericia με την οποία είχε 15 συμμετοχές στην εντεκάδα. Ο προπονητής της Fredericia Γιέσπερ Σόρενσεν ήθελε να τον κρατήσει, ο ίδιος όμως επέλεξε να ψάξει την τύχη του αλλού και κάπως έτσι βρέθηκε στην Αυστρία για δοκιμαστικά στην ομάδα μας.

Πέραν αυτής του κεντρικού αμυντικού, ο Γιόργκενσεν μπορεί να παίξει και τις θέσεις του δεξιού και του αριστερού μπακ. Έχει ύψος 1.85.

jorgensen
Ο έφηβος Γιόργκενσεν στην ακαδημία της Οντένσε