Home VIDEOS Οι τελευταίες τοποθετήσεις των εκπροσώπων των δύο συνδυασμών πριν τις αυριανές εκλογές

Οι τελευταίες τοποθετήσεις των εκπροσώπων των δύο συνδυασμών πριν τις αυριανές εκλογές

RIK


Εκπρόσωποι των δύο συνδυασμών που διεκδικούν την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις αυριανές εκλογές βρέθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Από μέρα σε μέρα” που προβάλλεται από το ΡΙΚ1.

Εκ μέρους του συνδυασμού του Αντώνη Τζιωνή ήταν ο κος Λάκης Πολυκάρπου ενώ τον συνδυασμό “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ” εκπροσώπησε ο Γιάννος Τραν, υπεύθυνος επικοινωνίας. Οι δύο άντρες ρωτήθηκαν για την αυριανή συνέλευση με την συζήτηση την περισσότερη ώρα να αφορά τις προσπάθειες που έγιναν για ένα κοινό συνδυασμό.

«Σε ένα φορέα, όπου λειτουργεί η δημοκρατία, είναι φυσιολογικό να γίνονται εκλογές. Δεν θέλω να πιστεύω πως μία εκλογική διαδικασία θα φέρει ένταση και σύγκρουση. Η ενότητα είναι κάτι που διαρκεί. Όλοι μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συμπεριφερθούμε με τρόπο που να μην προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Είμαι σίγουρος πως τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πετύχουν ακριβώς αυτό», δήλωσε ο κος Πολυκάρπου για το γεγονός πως δεν αποφεύχθηκαν οι εκλογές.

Από την πλευρά του ο Γιάννος Τραν σχολίασε τις φήμες πως έγινε προσπάθεια να μπούνε δικά τους άτομα στον συνδυασμό του Α.Τζιωνή: «Εάν αυτές οι φήμες ήθελαν να γίνουν επίσημες προτάσεις, έπρεπε να γίνει επίσημη προσέγγιση. Δεν θέλαμε να έρθουμε σε αυτή την εκλογική συνέλευση. Κάναμε επαφές, βρήκαμε κλειστές τις πόρτες. Υπήρχε μία άρνηση, στείλαμε και ένα email όμως δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Ότι έχει γίνει, έγινε, και θεωρούμε πως αύριο τα μέλη μέσα από τις δημοκρατικές γραμμές να αποφασίσουν».

Παίρνοντας ξανά το λόγο, ο Λάκης Πολυκάρπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε το νυν Δ.Σ και στην ενίσχυση του που έρχεται από τρία νέα άτομα: «Τον Φεβρουάριο του 2014 μία ομάδα ανθρώπων κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία του σωματείο με πρώτιστο καθήκον να αποφύγει η ομάδα πρόστιμα και να σωθεί. Η πλειοψηφία αυτού του Δ.Σ. διεκδικεί με ενίσχυση καθώς φέραμε κοντά τον Μ.Στυλιανίδη που τρέχει με το βόλεϊ, με άτομο που είναι επικοινωνιολόγος επαγγελματίας και άλλο ένα άτομο που θα αναλάβει το μάρκετινγκ. Στόχος είναι να πετύχουμε να εκλεγεί εκείνος ο συνδυασμός που με τις γνώσεις του θα φέρει στην κορυφή το σωματείο».

Ο Γιάννος Τραν ερωτήθηκε για το ποιος είναι ο στόχος τους κι αν είναι έτοιμοι να συνεργαστούν. «Εμείς ερχόμαστε να δώσουμε το κάτι περισσότερο. Εάν μπορούσε το υφιστάμενο Δ.Σ. να κάνει κάτι από αυτά που λέει, θα τα έκανε εδώ και καιρό. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε ολόκληρη την φιλοσοφία, έχουμε άτομα που διαχειρίζονται πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς στις εταιρίες τους. Παίρνουμε μηνύματα πως θα είμαστε και εμείς στο συμβούλιο, οπότε θα συνεργαστούμε, απάντησε μεταξύ άλλων».

Οι δηλώσεις στο βίντεο πιο κάτω: