Home TOP NEWS Το τελευταίο φιλικό που ξυπνάει μνήμες

Το τελευταίο φιλικό που ξυπνάει μνήμες

proetoimasia-2o-filiko-wacker-part2 (38)


Το τελευταίο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 18:00 (live omonoianews, μετάδοση από PrimeTel) τη Ντινάμο Μόσχας σε ένα παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Sportzentrum Wörgl, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Τζον Κάρβερ για να δοκιμάσει πιθανή εντεκάδα του πρώτου επίσημου.

Εκεί ακριβώς εστιάζεται και το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος, παρά το όνομα του αντιπάλου. Περιμένουμε να δούμε το Κάρβερ να χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για βασικούς σε αυτό το στάδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Περιμένουμε να δούμε επίσης παίκτες που έχουν ανάγκη τα λεπτά όπως ο Χριστοφή, ο Μπαντιμπαγκά, ο Αγκάγιεφ, ο Ντάρμπισαϊαρ, ο Δημητρίου να βρίσκουν σιγά σιγά ρυθμό γιατί είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο 1ος ευρωπαϊκός μας αντίπαλος. Όποιος κι αν κληρωθεί, φαβορί είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αρκεί να εμφανιστεί έτοιμη σε ικανοποιητικό βαθμό. Παιχνίδια σαν το σημερινό, είναι ιδανικά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και αναμένουμε όλη την ομάδα να το αντιμετωπίζει με την ανάλογη σοβαρότητα.