Home TOP NEWS Τελειώνει η διορία, θα υπάρξει συζήτηση;

Τελειώνει η διορία, θα υπάρξει συζήτηση;

AG34-omonoia-salamina-schembri (76)


13/6. Αυτή ήταν η ημερομηνία που ενημέρωσε ο Νίκος Νταμπίζας τον Αντρέ Σκέμπρι να βρίσκεται στο Hotel Kaiser για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μέχρι και χθες το απόγευμα οι πληροφορίες ανέφεραν πως πολύ δύσκολα ο Μαλτέζος θα είναι στην Αυστρία σήμερα, αφού νιώθει απογοητευμένος που δεν του δόθηκαν περισσότερες μέρες, αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήξεραν πως θα παντρευτεί και θα πάει ταξίδι. Το θέμα είναι τι γίνεται αν δεν κάνει το ταξίδι από Αμερική.

Ο Σκέμπρι έχει συμβόλαιο μέχρι 30/6 το σημαντικό όμως είναι που θα βρίσκεται μετά από αυτή την ημερομηνία. Αν όντως δεν μεταβεί στην προετοιμασία, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως ο τεχνικός διευθυντής της Νίκος Νταμπίζας. Θα ανοίξει εκ νέου διάλογο με τον ποδοσφαιριστή για να καταλήξουν σε νέα ημερομηνία ή θα προχωρήσει προς νέες περιπτώσεις; Ο Ελλαδίτης εκτιμάει την αξία του Σκέμπρι, μένει να δούμε πόσο ελαστικός θα είναι.

Το σήριαλ δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ ακόμα. Εντός των επόμενων ημερών θα ληφθούν αποφάσεις, αφού προφανώς επηρεάζεται και ο προγραμματισμός. Αν ο Σκέμπρι δεν παραμείνει στο ρόστερ -και μιλάμε για τον πιο αξιόπιστο σκόρερ της- η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να ψάξει 2 επιθετικούς και όχι ένα.