Home TOP NEWS Ξεκίνησε η εποχή Κάρβερ

Ξεκίνησε η εποχή Κάρβερ

carver3


Εποχή Τζον Κάρβερ και επίσημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Άγγλος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε χθες το παρόν του στην άφιξη και στην πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Πριν βέβαια περάσει στα πρακτικά, στα αγωνιστικά δηλαδή, φρόντισε μέσω της πρώτης του ομιλίας να μιλήσει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές, να “ριγάρει” το γήπεδο και να αρχίσει να μεταδίδει κομμάτια της φιλοσοφίας του. Μιας φιλοσοφίας που η λογική λέει πως θα είναι πολύ διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τα θέλω του Κάρβερ όσον αφορά το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Με οποιονδήποτε νέο προπονητή, θα χρειάζονταν χρόνο να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις, πόσο μάλλον με ένα από πολύ διαφορετική σχολή από τους προκάτοχους του στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο χρόνος στην Αυστρία θα λειτουργήσει ευεργετικά όσον αφορά την αντίληψη του τρόπου που θα δουλεύει το τμήμα από δω και μπρος. Τονίζουμε ξανά, εντός και εκτός γηπέδου.

Όσο για τον κόσμο, προσεγγίζει το πρότζεκτ με συγκρατημένη αισιοδοξία. Από τη μια το στοιχείο του καινούριου, του φρέσκου οπωσδήποτε συναρπάζει, από την άλλη τα χαστούκια των τελευταίων χρόνων αλλά και οι επικείμενες εκλογές, κρατούν το κόσμο σχετικά κουμπωμένο. Ελπίζουμε να μας ξεκουμπώσει όλους η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόδοση της.