Home TOP NEWS Θα κλείσουν αυτούς που τους “καίνε”

Θα κλείσουν αυτούς που τους “καίνε”

13350321_1152749841413593_5248157472348396774_o


Από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην Αυστρία για το κύριο κομμάτι της προετοιμασίας της. Με την αποστολή, είναι και οι καινούριοι Αγκάγιεφ και Παντελιάδης. Αποκτήθηκαν ως τώρα δύο ποδοσφαιριστές ενώ έχουν αποχωρήσει 9 (Μπρανέσκου, Κιρμ, Ράμος, Μπεμπέ, Καντούτσης, Εζέ, Κασμί, Ρομαρίκ, Καμπράλ) άλλοι 2 δεν έχουν ακόμα υπογράψει τις ανανεώσεις τους, ενώ ο Χαφέζ έχει διορία ως τις 20 του μήνα να απαντήσει θετικά ή αρνητικά αν παραμένει. Σε αυτούς προσθέστε και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρούνιε.

Για το μέσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, όλα όσα αναφέραμε προκαλούν ανησυχία. Όχι όμως για το δίδυμο της φωτογραφίας. Ο Νταμπίζας και ο Κάρβερ θεωρούν πως στο παρόν στάδιο πρέπει να αποκτηθούν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που υπάρχουν ελλείψεις, όπως για παράδειγμα σε αυτή του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού, ενώ θα αποκτηθεί και παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα και ακραίος. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει βιασύνη για οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

Κι αυτό για δυο λόγους. Πρώτα από όλα οι δυο αγωνιστικοί ηγέτες της ομάδας θεωρούν πως αυτή τη περίοδο πολλοί ποδοσφαιριστές δεν είναι διατεθιμένοι να αρχίσουν τόσο νωρίς δουλειά. Ως εκ τούτου θα περιμένουν κάποιες περιπτώσεις αφού δεν πρέπει στο βωμό του “έγκαιρου προγραμματισμού” να μειωθεί η ποιότητα. Πέραν του πιο πάνω, η διαπίστωση του τεχνικού τημ, είναι πως αν προχωρήσουν οι μεταγραφές που αναφέραμε, το ρόστερ θα είναι επαρκώς στελεχωμένο για να περάσει τον 1ο ή και το 2ο προκριματικό.