Home TOP NEWS Τι θέλουμε να δούμε το Σάββατο

Τι θέλουμε να δούμε το Σάββατο

Diaskepsi-DS-Dioikitiko-Simvoulio (11)


Οριστικά πλέον πάμε σε εκλογές το Σάββατο, αφού όπως ενημέρωσε ο συνδυασμός “Εμπρός Ομόνοια” κτύπησε πόρτες για συνεργασία αλλά τις βρήκε κλειστές. Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία του συλλόγου, πάμε σε εκλογές μεταξύ δύο πλήρων συνδυασμών. Πρόκειται βέβαια για οριζόντια ψηφοφορία, και τα μέλη ψηφίζουν πρόσωπα και όχι συνδυασμούς. Είναι λοιπόν πιθανόν στο τέλος της ημέρας άτομα και από τους δύο συνδυασμούς να βρεθούν στο συμβούλιο.

Μέχρι να φτάσουμε βέβαια εκεί, προηγείται μια μεγάλη διαδικασία που θα αρχίσει γύρω στις 09:30. Θα υπάρξει απολογισμός της τωρινής διοίκησης ενώ πιθανόν οι δυο συνδυασμοί να παρουσιάσουν τις θέσεις τους. Στη συνέχεια τα μέλη (1700 εγγεγραμμένα, δεν είμαστε για την ώρα σε θέση να ξέρουμε πόσα είναι οικονομικά τακτοποιημένα) θα ψηφίσουν ποιους θεωρούν καταλληλότερους για να ηγηθούν του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου.

Για να αποφύγουμε πάντως τα δράματα και τις αψιμαχίες, περιμένουμε να δούμε να διατηρείται ένα επίπεδο στις συζητήσεις και την παράθεση απόψεων. Θέλουμε επίσης να δούμε να τηρούνται διαδικασίες, να τηρείται το μητρώο μελών και η ψηφοφορία να γίνει κανονικά στις κάλπες κι ας πάρει χρόνο να ολοκληρωθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια έχει ανάγκη να προχωρήσει και σε αυτό τον τομέα. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι όποιοι κι αν εκλεγούν να δουλέψουν σαν ομάδα και όχι σαν συνδυασμοί και σαν πρώτο τους βήμα, να κάνουν εκστρατεία εγγραφής μελών. Πάμε σε εκλογές και θα ψηφίσουν πάνω κάτω 1000 άτομα.