Home TOP NEWS Τουλάχιστον γεμίζει εκ των έσω

Τουλάχιστον γεμίζει εκ των έσω

proetoimasia-day7 (1)


Καλά νέα επιφύλασσε η χθεσινή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χριστοφή, Μπαντιμπαγκά, Δημητρίου και Καρλίτος προπονήθηκαν κανονικά, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στα δυο φιλικά που απομένουν στην Αυστρία και τίθενται και αυτοί στη διάθεση του Τζον Κάρβερ για το πρώτο επίσημο σε 14 μέρες. Παράλληλα ο Φλορέσκου ακολούθησε μέρος του κανονικού κάτι που δείχνει πως θα μπει κι αυτός στο ίδιο μονοπάτι, ενώ μέρα με τη μέρα νιώθει καλύτερα και ο Αγκάγιεφ.

Η τελευταία μέρα για να δηλώσει το ρόστερ της για τον Πρώτο Προκριματικό η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η Δευτέρα 20/6. Πρόθεση του Νταμπίζα είναι μέχρι εκείνη τη μέρα να έχει προσθέσει στο ρόστερ (τουλάχιστον) τέσσερις παίκτες περισσότερους από όσους είχαν χθες στη προπόνηση. Ακόμα κι αν το πετύχει όμως, η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών αυτών είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Υπάρχουν άλλες 14 μέρες ως το πρώτο ματς, έτσι σίγουα σε κάποιο βαθμό θα μπορούν να βοηθήσουν, στο 100% όμως δύσκολα.

Στο τέλος πάλι καλά που γεμίζει εσωτερικά η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι τραυματίες επιστρέφουν. Ο Νταμπίζας είχε πει ξεκάθαρα πως μέχρι το πρώτο επίσημο θα είμαστε έτοιμοι σε ικανοποιητικό βαθμό και όχι στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Θεωρεί λοιπόν, πως το υπάρχον ρόστερ είναι σε θέση να περάσει τον πρώτο προκριματικό και σε αυτούς θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος. Έδωσε λοιπόν βαρύτητα όχι τόσο στο πότε θα έρθουν οι παίκτες, αλλά ποιοι παίκτες θα έρθουν!