Home TOP NEWS Άγνωστο το σχήμα του Κάρβερ

Άγνωστο το σχήμα του Κάρβερ

proponisi-John-Carver (58)


Για τους παίκτες που δεν έπαιξαν στην Ιερουσαλήμ και διεκδικούν αύριο θέση τα είπαμε. Χριστοφή, Νασιμέντο και Σοϊλέδης είναι πλέον διαθέσιμοι και έχουν ο κάθε ένας ξεχωριστές πιθανότητες να είναι στην εντεκάδα. Ακόμα κι αν παίξουν όμως, σε ποιο σχηματισμό θα παραταχθούν με τους συμπαίκτες τους; Ο Κάρβερ ξεκίνησε με 4-4-2, αλλά ολοκλήρωσε με 4-2-3-1 τον αγώνα στον Ισραήλ. Και με τα δύο έφτιαξε ευκαιρίες αν και η ομάδα φάνηκε πιο συμπαγής με το δεύτερο. Θα το διατηρήσει;

Αν αποφασίσει να το πράξει, μπορεί αν θέλει να το κάνει ακόμα και χωρίς αλλαγή (αν και ο Νασιμέντο φαντάζει σίγουρος). Συγκεκριμένα, ο Σέρινταν θα μετατοπιστεί στο αριστερό φτερό, ο Αγκάγεφ στο δεξί, ο Κλέιτον θα παίξει στη φυσική του θέση σαν επιτελικός και ο Ντάρμπισαϊαρ στη κορυφή της επίθεσης. Σε αντίθετη περίπτωση Σέρινταν και Ντάρσμπισαϊαρ θα είναι επιθετικό δίδυμο, Αγκάγεφ και Κλέιτον στα φτερά.

Βέβαια τα πιο πάνω προϋποθέτουν πως δεν θα γίνουν αλλαγές. Στο μεσοεπιθετικό χώρο χτυπάνε θέση στην εντεκάδα οι Χριστοφή και Ρουσιάς. Σε περίπτωση που ο Κάρβερ παίξει 4-4-2, ακόμα και ο Σοϊλέδης μπορεί να πάρει μια θέση στο αριστερό άκρο. Για να δούμε τι θα μας παρουσιάσει ο Άγγλος τεχνικός.