Home TOP NEWS Τα αφεντικά είναι για να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις

Τα αφεντικά είναι για να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις

DSC_0008


Ζούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τα τελευταία 6 όσο πιο στενά γίνεται. Ένα από τα μεγαλύτερα μας παράπονα και παράλληλα προβλήματα του συλλόγου, ήταν ότι ελάχιστοι σε καίριες θέσεις ήταν έτοιμοι να αναλάβουν ευθύνες και ακόμα πιο λίγοι ήταν οι διατεθειμένοι να τις ονοματίσουν δημόσια, με τρόπο που να μην μπορούν να τις αποποιηθούν αν κάτι πάει στραβά. Ο Νίκος Νταμπίζας χθες τις ανέλαβε όλες, δείχνοντας πως τα αφεντικά είναι για να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις όχι για να κρύβονται.

Ξεκίνησε λέγοντας πως κάθε επιλογή είναι δική του και εκθείασε τη στάση του συμβουλίου, υπονοώντας βασικά πως…έμεινε έξω από τα πόδια του! Με αυτό τον τρόπο ανέλαβε πλήρως κάθε ποδοσφαιρική απόφαση το τελευταίο δίμηνο και η αλήθεια ήταν πολλές οι σοβαρές. Ήταν το θέμα προπονητής, ο προγραμματισμός και κυρίως αυτοί που έπρεπε να φύγουν. Και ειδικά στην υπόθεση Νούνο Ασσίς, αφού τόνισε πως ουδείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, απέδειξε και πως δεν κάνει εκπτώσεις στη φιλοσοφία του για να γίνει αρεστός.

Ο Νταμπίζας, όπως οποιοσδήποτε στο ποδόσφαιρο, θα κριθεί από το γήπεδο. Στο τέλος της ημέρας όσο σωστά κι αν δουλεύουν τα αποδυτήρια και ο προγραμματισμός, αν η ομάδα δεν παίζει μπάλα, ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής θα δεχθεί πίεση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ζήτησε πάντως να κριθεί σε βάθος χρόνου και όχι από τον πρώτο μήνα. Ένας άνθρωπος που δείχνει τόσο πρόθυμος να βγει μπροστά, θεωρούμε πως αξίζει την πίστωση που ζητάει.