Home TOP NEWS “Δεν φταίμε εμείς… Έπρεπε να είναι έτοιμο το γήπεδο”

“Δεν φταίμε εμείς… Έπρεπε να είναι έτοιμο το γήπεδο”

gg1249735


Αρκετά προβλήματα αντιμετώπισαν όλοι στο Στάδιο Τέντι την περασμένη Πέμπτη και ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ψάχνουν τρόπους για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Οι δημοσιογράφοι έκαναν παράπονα πως ο χώρος τους δεν ήταν καθαρός και δεν μπορούσαν να δουλέψουν, οι ποδοσφαιριστές είπαν για τον κακό αγωνιστικό χώρο ενώ οι προπονητές και το επιτελείο τους κάθισαν σε σπασμένους πάγκους. “Δεν είναι δική μας ευθύνη”, δηλώνει στο one.co.il άτομο από την ομάδα της Μπεϊτάρ, και προσθέτει, “γνώριζαν από τον Απρίλιο πως αυτή την εποχή θα θέλαμε το γήπεδο να είναι έτοιμο για Ευρωπαϊκούς αγώνες”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπεύθυνο για την φροντίδα του σταδίου είναι το δημαρχείο στα Ιεροσόλυμα και είναι άσχημη εικόνα για την πρωτεύουσα της χώρας. Η Ουέφα δέχθηκε επιστολή με παράπονα και υπάρχει ανησυχία τώρα στους αντιπάλους αφού δεν θέλουν να επαναληφθούν τα ίδια με την ομάδα μας.

Βέβαια ο αγωνιστικός χώρος, δεν μπορεί να αλλάξει σε μερικά 24ωρα, ας ελπίσουμε όμως να μην ταλαιπωρηθούν όσοι βρεθούν στο Τέντι την Πέμπτη.