Home TOP NEWS Δεν είναι η Μπεϊτάρ ο εχθρός, ο κακός της εαυτός είναι

Δεν είναι η Μπεϊτάρ ο εχθρός, ο κακός της εαυτός είναι

beitar-omonoia-israel (110)


Δυο μέρες πριν το πιο κρίσιμο ραντεβού στη χρονιά μέχρι το επόμενο, τα πάντα καταλήγουν στα όσα αναφέρονται στον τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε καμία περίπτωση δεν φοβάται αυτή τη Μπεϊτάρ που είδε στο Ισραήλ. Φοβάται μόνο το κακό της εαυτό, αυτόν που έκανε την εμφάνιση του σε μικρά διαστήματα στην Ιερουσαλήμ, αρκετά όμως για να δώσουν στον αντίπαλο το πάνω χέρι. Πλέον ξέρουμε πολύ καλά ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Με πρώτο και καλύτερο, να ελαχιστοποιήσουμε, αν όχι να αφανίσουμε, τις δικές μας κακές χρονικές περιόδους και τα δικά μας λάθη. Να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Ατζίλι να εκμεταλλευτεί τη ταχύτητα του λόγω δικής μας καθυστερημένης επιστροφής, να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Βάλπορτ να βρεθεί σε θέση βολής λόγω δικής μας κακής τοποθέτησης. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα δεδομένα που έχουμε να διαχειριστούμε σε κάθε χρονικό σημείο του ματς.

Είπαμε, μπορεί να μπούμε με γκολ, μπορεί αυτό να αργήσει, μπορεί να μείνουμε και πίσω στο σκορ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Με καθαρό μυαλό και εξαφανίζοντας τον πραγματικό μας εχθρό, τη κακή ΟΜΟΝΟΙΑ.