Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου για Χριστοφή, Οικονομίδη και Ασσίς

Δημητρίου για Χριστοφή, Οικονομίδη και Ασσίς


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση του Δημήτρη Χριστοφή και τα αποτελέσματα στις εξετάσεις που πραγματοποίησε. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε και για τον προγραμματισμό, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστή πριν τον 2ο προκριματικό γύρο. Ακόμη, τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που αφορούν τους Γιώργο Οικονομίδη και Νούνο Ασσίς.

Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Για τον τραυματισμό του Χριστοφή τόνισε: «Ο τραυματισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί και δεν έχει καμία ενόχληση στο συγκεκριμένο μέρος».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε αναφέρει ξανά πως ο ορίζοντας του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι όλη η αγωνιστική περίοδος και όχι 1 ή 2 παιχνίδια. Το Σωματείο δεν θα λειτουργήσει υπό την πίεση του χρόνου, είτε βεβιασμένα. Ο στόχος είναι να γίνουν οι επιλογές που θα νιώθουμε ότι είναι αυτές που πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα, αυτές που θα ανεβάσουν το επίπεδό μας και θα προσδώσουν τα στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο αγωνιστικό μας προφίλ. Υπάρχουν προτεραιότητες όσο αφορά την ενίσχυση. Μετά την υλοποίηση αυτών των προτεραιότητων, θα γίνει επαναξιολόγηση του ρόστερ και ακολούθως θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Επαναλαμβάνουμε πως κινούμαστε με βάση τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου και σύμφωνα με το καθορισμένο διαθέσιμο μπάτζετ για την ποδοσφαιρική ομάδα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, γίνεται προσπάθεια για να πάει η ομάδα ενισχυμένη στον επόμενο γύρο του Europa League, νοουμένου ότι με το καλό εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας».

Για Οικονομίδη και Ασσίς: «Το Σωματείο θα τοποθετείται, για οποιαδήποτε ζητήματα, όταν κρίνει πως ειναι η κατάλληλη στιγμή και όταν έχει πραγματικό νόημα να κάνει την οποιαδήποτε τοποθέτηση. Επίσης, είναι γνωστό πως τα ζητήματα που αφορούν τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, τα χειρίζεται ο κ. Νταμπίζας, σε συνεργασία και με την τεχνική ηγεσία».

«Για τον Ασίς, δεν έχει προκύψει διαφορετικό δεδομένο για το Σωματείο, πέραν από την σχετική ανακοίνωση που έχει εκδώσει το Σωματείο μας, αλλά και την γραπτή τοποθέτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

«Όσο αφορά τον Γιώργο Οικονομίδη, είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπολογίζεται για τις άμεσες αγωνιστικες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Όπως ισχύει και για κάθε ποδοσφαιριστή του ρόστερ μας, εάν υποβληθεί πρόταση από οποιονδήποτε Σύλλογο, τοτε το Σωματείο μας θα την εξετάσει».