Home TOP NEWS Δουλειά στα τηλεοπτικά και τη φανέλα

Δουλειά στα τηλεοπτικά και τη φανέλα

kazamias-1o-evropaiko (276)


Από τη στιγμή που το αγωνιστικό κομμάτι έχει ανατεθεί πλήρως στο Νίκο Νταμπίζα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας τρέχει να διαχειριστεί άλλες εκκρεμότητες, που αφορούν οικονομικής πτυχής θέματα. Τα πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή είναι ο χορηγός της φανέλας και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ευρώπης. Τα εγχώρια έχουν δοθεί στη PrimeTel μέχρι το 2019, για την Ευρώπη όμως υπάρχει διαπραγμάτευση με άλλον ένα ενδιαφερόμενο.

Θα προσέξατε όλοι ότι η φανέλα μας μπροστά ήταν “κενή” από χορηγό. Μπορεί αισθητικά αυτό να είναι όμορφο και να περιέχει μια δόση ρομαντισμού, το συγκεκριμένο κομμάτι όμως είναι το “φιλέτο” της διαφήμισης πάνω στη στολή της ομάδας και σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να το αφήσει αναξιοποίητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με συγκεκριμένο χορηγό, για πολυετή συμφωνία που θα δώσει γερή ανάσα στο σωματείο. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι τον επαναληπτικό με τη Μπεϊτάρ να έχει ήδη κλείσει το ντηλ.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά, οι συζητήσεις με τη PrimeTel αλλά και τη Cytavision που είχε την προηγούμενη τριετία τα τηλεοπτικά μας, κρατάνε εδώ και μήνες. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν και να υπάρξει συμφωνία. Για την ώρα δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη που θα καταλήξουν.