Home TOP NEWS Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι το πρωτάθλημα

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι το πρωτάθλημα

 


Ένα μήνα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρωτάθλημα, έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Νίκος Νταμπίζας αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο αγωνιστικό αλλά και στον προγραμματισμό.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία διαδικασία, να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε, ώστε να παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα, όσον το δυνατό καλύτεροι σε όλες τις θέσεις. Σίγουρα θα υπάρξουν μεταγραφές. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν δύο κινήσεις για την λίστα Α’ αλλά αυτό δεν αναιρεί πως μπορεί να βρεθεί μία εξαιρετική λύση για τη λίστα Β’. Το πιο σημαντικό είναι ο παίκτης που θα ρθει να είναι ο κατάλληλος και όχι το ποιος είναι», ανέφερε για τις προσθήκες που ακολουθούν.

Όσον αφορά τις θέσεις που θα γίνουν οι κινήσεις ο Ελλαδίτης δήλωσε πως: «Πάντα η διαδικασία αφορά και τις 3 γραμμές. Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Οι ανάγκες της ομάδας καταγράφονται καθημερινά και δεν αφορά θέσεις».

Οι κινήσεις δεν θα γίνουν άμεσα όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Χαρακτηριστικά είπε πως η ομάδα έχει ένα κορμό (23 παίκτες) για να δουλέψει ο προπονητής και ταυτόχρονα οι 2 που θα έρθουν να μπούνε σε ένα χρονικό ορίζοντα στην ομάδα. «Δεν έχουμε χρονικό περιορισμό ώστε να ρθούνε άμεσα», είπε.

Η ομάδα έχει διευθετήσει φιλικά παιχνίδια από τα οποία ο Τζον Κάρβερ θα προσπαθήσει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα.