Home TOP NEWS «Η ομάδα υπολογίζει τον Μπαντιμπανγκά, θα του δοθεί ο χρόνος και η...

«Η ομάδα υπολογίζει τον Μπαντιμπανγκά, θα του δοθεί ο χρόνος και η υποστήριξη για να ξεπεράσει το πρόβλημα του»

Andreas-Dimitriou


Για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στο ραδιόφωνο Super Sport ο Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην κατάσταση του Δημήτρη Χριστοφή, στον τραυματισμό του Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, τη συμπερίληψη των Τουρέ, Σοϊλέδη και Νασιμέντο στην αποστολή για Ισραήλ. Μίλησε επίσης για τον προσεχές αγώνα με τη Μπεϊτάρ και το αυριανό ταξίδι στο Ισραήλ ενόψει του αγώνα. Πιο κάτω αναλυτικά οι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου του σωματείου μας:

Για την κατάσταση του Χριστοφή, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για Ισραήλ: «Όσο αφορά τον Χριστοφή είναι στην αποστολή και θα αξιολογηθεί και στην αυριανή προπόνηση. Θα αξιολογηθεί από κοινού από την τεχνική ηγεσία με το ιατρικό επιτελείο, με γνώμονα πάντα να μην υπάρξει κάποιο ρίσκο στην όποια απόφαση παρθεί. Θα χειριστούμε τον ποδοσφαιριστή με απόλυτη προσοχή, ενόψει τόσο των Ευρωπαϊκών όσο και του πρωταθλήματος. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, σε κάποια σημεία όμως προληπτικά τα απέφυγε. Θα αξιολογηθεί και αύριο και θα δούμε».

Για την ατυχία που τον ταλαιπωρεί με τους συνεχόμενους τραυματισμούς: «Το τι έγινε στο παρελθόν είναι γνωστό. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας στην Αυστρία. Έπαιξε και στα φιλικά στην Αυστρία. Είχε και την άτυχη στιγμή στην Αρμενία. Θα το διαχειριστούμε όπως πρέπει έτσι ώστε να μπορέσει ο ίδιος να βοηθήσει την ομάδα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο ή να ανατρέχουμε στο παρελθόν».

Για τους Νασιμέντο και Σοϊλέδη: «Προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και επιπλέον ακολουθούν και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκονται οι συμπαίκτες τους. Ανάλογα θα τους διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία».

Επίσης, για την ετοιμότητα του Τουρέ ενόψει του αγώνα με τη Μπεϊτάρ: «Ο Τουρέ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα λίγο πριν το τέλος του Ιούνη. Έχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ομάδα από τους δύο προαναφερθέντες. Θα δούμε και με τον Τουρέ τι θα γίνει».

uel-omonoia-banants-ziguy (77)

Για τον Μπατιμπάνγκα: «Ο ποδοσφαιριστής έκανε πολύ καλή προετοιμασία, έδειξε διάθεση για να βοηθήσει πολύ περισσότερο την φετινή σεζόν. Ήρθε δυστυχώς αυτός ο τραυματισμός του που προήρθε από τον υπερβάλλοντα ζήλο. Ο παίκτης είχε νιώσει μια μικρή ενόχληση, ο ίδιος όμως προτίμησε να συνεχίσει διότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα. Τελικά αυτή του η απόφαση έφερε αυτό τον τραυματισμό. Η ομάδα υπολογίζει το Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, θα του δοθεί ο χρόνος και η υποστήριξη για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Ζίγκι έχει ενταχθεί σε μια ειδική πρόληψη προγράμματος τραυματισμού ώστε να αφήσει τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια».

Για το ταξίδι στο Ισραήλ: «11:15 αναχωρούμε από τη Λάρνακα. Οδικώς από το Τελ θα μεταβούμε στα Ιεροσόλυμα. Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας. Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει προπόνηση η ομάδα στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της».

Για το γεγονός πως η Μπεϊτάρ είναι καλύτερη ομάδα από την Μπάναντς: «Εμείς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, να παρουσιαστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στόχος να χτίζουμε στις εμφανίσεις μας, θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα φέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ. Παιχνίδια που έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και θέλουμε να τις διαχειριστούμε σωστά. Έχουμε το δεδομένο όπως η ομάδα βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και επίπεδο ετοιμότητας. Αυτό θα επιδιώξουμε, να φτάσουμε δηλαδή στο μάξιμουμ βάσει αυτών των δεδομένων. Θα επιδιώξουμε από πλευράς τακτικής να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία και να διαχειριστούμε σωστά τις συνθήκες του αγώνα και των ιδιαιτεροτήτων που κρύβει ένας εκτός έδρα ματς. Είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα όσο περνάει ο χρόνος θα χτίζει στις εμφανίσεις της και θα γίνεται καλύτερη».

«Έχουμε δώσει στην δημοσιότητα ένα τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίο θέλουμε οι οπαδοί που θα βρεθούν στο Ισραήλ να τον καλέσουν για να τους εξασφαλίσουμε εισιτήριο. Θα υπάρξει και ένα τηλέφωνο που θα μπορούν να καλέσουν για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Τους καλούμε να επικοινωνήσουν. 95173689 είναι ο αριθμός που μπορούν να καλέσουν όποιοι οπαδοί μας θα βρεθούν στο Ισραήλ».

Πόσοι περίπου οπαδοί θα ταξιδέψουν: «Δύσκολο να υπολογίσουμε γιατί αρκετός κόσμος θα βρεθεί με δικές του διευθετήσεις. Υπολογίζουμε 100 ωστόσο δεν μπορούμε να ξέρουμε με απολυτή σιγουριά. Αυτό θα το γνωρίζουμε με ακρίβεια αύριο το απόγευμα».

Για το θέμα ενίσχυσης: «Αυτό που μπορούμε να πούμε την δεδομένη στιγμή είναι πως είναι γνωστές οι ανάγκες της ομάδας όσο αφορά το κομμάτι ενίσχυσης και δουλεύουν για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας με τον προπονητή».

*Δηλώσεις από το sport-fm.com.cy