Home TOP NEWS Υπάρχει άλλο ένα ματς!

Υπάρχει άλλο ένα ματς!

banants-omonoia-armenia-b-filaktou (25)


Ξέρουμε ξέρουμε, “κλισέ”, “κλασσικό” και “αν αποκλειστούμε από αυτούς να το κλείσουμε”. Κάθε φορά που μια ομάδα παίρνει γερό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε μια υποδεέστερη πάνω κάτω τα κομμάτια που γράφονται και διαβάζονται είναι τα ίδια: “Δεν τελείωσε τίποτα”, “Υπάρχει και επαναληπτικός” και τα γνωστά. Ε, λοιπόν αυτό είναι διαφορετικό και άλλο θέλει να πει, αλλού θέλει να καταλήξει!

Υπάρχει άλλο ένα ματς, το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί για να χτίσει καταρχάς τα επίπεδα ετοιμότητας της. Υπάρχει άλλο ένα ματς στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να καταλάβει λίγο περισσότερο από πριν τα “θέλω” του προπονητή της. Υπάρχει άλλο ένα ματς, μέσω του οποίου η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της. Και η αλήθεια είναι πως με όλο το σεβασμό προς τη Μπάναντς, το παιχνίδια προσφέρεται για όλα τα πιο πάνω.

Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο το έχουμε γράψει πολλές φορές. Απλά μετά το πρώτο παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας έχει επιβεβαιωθεί. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλειστεί από τους Αρμένιους ενώ έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα εκτός έδρας, σημαίνει κάτι θα έχει κάνει πολύ στραβά. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το ματς για όλους τους σωστούς λόγους.