Home TOP NEWS Κάνει σκέψεις, αλλά θα τις υλοποιήσει πιο μετά

Κάνει σκέψεις, αλλά θα τις υλοποιήσει πιο μετά

dabizas


Όπως έχουμε γράψει εδώ και κάποιες μέρες, η σκέψη του Νίκου Νταμπίζα είναι οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις έπονται, να γίνουν μετά τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μπεϊτάρ. Αν δεν προκύψει περίπτωση που ξεχωρίζει πολύ λόγω ποιότητας, ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής θα περιμένει να διαγνώσει εκ νέου τις ανάγκες κόντρα σε ένα πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο, αλλά και ρευστό να μπει στα ταμεία του σωματείου για να κινείται πιο άνετα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μέχρι τότε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Ο Νταμπίζας έχει ήδη στο μυαλό του τις θέσεις για τις οποίες θα ψαχτεί, συζητά καθημερινά με το Κάρβερ για το που εστιάζονται οι ανάγκες και διερευνά κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί επιθετικός που να έχει την ευχέρεια να παίξει και στα άκρα, πεποίθηση που ενισχύθηκε και από το νέο τραυματισμό του Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Από κει και πέρα, από τη στιγμή που έχουμε άλλες δυο θέσεις, αν η μια όντως αναλωθεί για τον επιθετικό, οι τεχνικοί ηγέτες της ομάδας μας θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ κεντρικού αμυντικού και μέσου.

Για την ώρα και μετά την απόκτηση του Μπρούνο Νασιμέντο, φαίνεται να υπάρχει τάση προς τη μεσαία γραμμή, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πιο πίσω δήλωση, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Όπως προαναφέραμε οι αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ ίσως κάνουν πιο ξεκάθαρη την εικόνα για το που είναι οι μεγαλύτερες ανάγκες.