Home TOP NEWS Και καθήκον και βήμα μπροστά

Και καθήκον και βήμα μπροστά

beitar-omonoia-israel (93)


Ενδεχόμενη πρόκριση σήμερα δεν αποτελεί υπέρβαση, αφού βρισκόμαστε ακόμα στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Ναι η Μπεϊτάρ είναι ψηλότερο εμπόδιο από αυτά που συνήθως συναντάμε σε τέτοια φάση, όμως σίγουρα δεν είναι τόσο ψηλό που να αποτελέσει κάτι παραπάνω. Το καθήκον της θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν πετύχει την ανατροπή και όχι κάτι που θα μνημονεύουμε για χρόνια. Θα είναι όμως και ένα σημαντικό βήμα μπροστά αν τα καταφέρει.

Θα είναι βήμα μπροστά όσον αφορά τη νοοτροπία μας, η οποία έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια απανωτά χαστούκια. Χάσαμε στο πρώτο ματς, όμως κανείς δεν έχει πέσει ψυχολογικά, κανείς δεν έχει χάσει τη πίστη του. Ακόμα όλο το οικοδόμημα και ειδικά οι παίκτες, τονίζουν ότι από εμάς και μόνο εξαρτάται η πρόκριση. Εφόσον την πετύχουμε, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζουμε κάποιες καταστάσεις.

Εμείς καθορίζουμε ποιο μονοπάτι θα διαλέξουμε. Έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες μια νέα φρέσκια προσπάθεια. Ενδεχόμενη πρόκριση σήμερα, θα τη διατηρήσει σε ένα πιο βατό δρόμο, θα τη βοηθήσει να φτιάξει και δυναμική από νωρίς. Δεν θα έχει κάνει υπέρβαση, ούτε όμως βήμα πίσω.