Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κωνσταντινίδης για το δεξί άκρο της άμυνας

Κωνσταντινίδης για το δεξί άκρο της άμυνας

Τη περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη εξετάζει ο Νίκος Νταμπίζας για το δεξί άκρο της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ. Ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ελλάδας δεξιός μπακ, εδώ και 1-2 χρόνια ξεκινούσε τη χρονιά με στόχο να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ. Εκεί που έδειχνε ικανός να το καταφέρει, ένας τραυματισμός τον έφερε πίσω, δεν κατάφερε να εκτοπίσει το Κίτσιου και ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Ο Κωνσταντινίδης είναι 22 ετών και έχει ύψος 1.73. Την περσινή χρονιά είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στη Σούπερ Λιγκ μετράει συνολικά 53 συμμετοχές, τις περισσότερες ως δεξιός μπακ, ενώ έχει παίξει και δεξιός μέσος. Θεωρείται γενικά επιθετικογενής αμυντικός. Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr:

«Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να παραχωρηθούν με δανεισμό από τον Δικέφαλο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς έχει ζητήσει από τον Κωνσταντινίδη τις προηγούμενες μέρες να βρει ομάδα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομόνοια είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Στον κυπριακό σύλλογο τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας και μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ομόνοια προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες».