Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέχρι τις 13:00 τα εισιτήρια στο εκδοτήριο

Μέχρι τις 13:00 τα εισιτήρια στο εκδοτήριο

ekdotiria-tickets


Η προπώληση των εισιτηρίων σήμερα για τον αγώνα με την Μπάναντς, στα πλαίσια του 1ου προκριματικού του Europa League, θα συνεχιστεί μέχρι τις 13:00 στα Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel». Ο κόσμος που δεν εξασφάλισε εισιτήριο και θα πάει στο γήπεδο, θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο στα εκδοτήρια του ΓΣΠ από τις 18:00.

Τιμές εισιτηρίων:
1. Κανονικό: 20 ευρώ
2. Μαθητικό: 10 ευρώ
3. Παιδικό: 2 ευρώ

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα:
• Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ5, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.
• Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα και είναι πέραν των 20 χρονών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα.

Συνεργείο έκδοσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας
Συνεργείο έκδοσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17, θα λειτουργήσει σήμερα. Διευκρινίζεται πως το Συνεργείο θα εξυπηρετεί μόνο όσους φιλάθλους έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους.

Το συνεργείο θα βρίσκεται στα Δυτικά ταμεία 1 και 2 και θα λειτουργεί από τις 17:30 μέχρι και τις 19:20.

• Κατά την παραλαβή της κάρτας, οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως προσκομίσουν την απόδειξη που τους έχει δοθεί κατά την αγορά του/των εισιτηρίου/ίων, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

• Οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έντυπα/δικαιολογητικά (φοιτητική βεβαίωση ή ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης, στρατιωτική ταυτότητα και πολιτική ταυτότητα), ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου διαρκείας τους (κανονικό, μαθητικό και παιδικό).

• Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει μέσω διαδικτύου το εισιτήριο διαρκείας τους, παρακαλούνται όπως προσκομίσουν το ανάλογο αποδεικτικό.

• Δικαίωμα παραλαβής της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας, θα έχουν όσοι φίλαθλοι έχουν εξοφλήσει ολόκληρο το χρηματικό ποσό που αναλογεί στην αξία του εισιτηρίου διαρκείας τους.