Home TOP NEWS «Μπορούμε να κερδίσουμε, έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες…»

«Μπορούμε να κερδίσουμε, έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες…»

banants-omonoia-armenia-a (25)


Την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θα τις δώσει την πρόκριση κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της Μπάναντς, Layonel Adams. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως βασικός παράγοντας για να έρθει η πρόκριση είναι η ομαδικότητα. Πιο κάτω οι δηλώσεις του παίκτη, που στον πρώτο αγώνα έπαιξε σε όλο το 90λεπτο:

Πως πηγαίνει η προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού;
«Προετοιμαζόμαστε για τον επαναληπτικό δίνοντας βάση κυρίως στον τομέα της τακτικής, γιατί σε φυσική κατάσταση πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Πως προσδοκάτε πως θα έρθει η πρόκριση;
«Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Οι χώροι ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα μας ήταν μεγάλοι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να χάσουμε δυνάμεις και να επέλθει η κούραση. Τώρα θα ενεργήσουμε διαφορετικά και πιστεύω θα έχουμε περισσότερες δυνάμεις για να επιτεθούμε».

Όταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση όλοι επέμεναν πως απέναντι στην Μπάναντς βγήκε ο δυσκολότερος αντίπαλος. Ποια είναι η εντύπωση σου μετά και τον πρώτο αγώνα παίζοντας μαζί τους;
«Νομίζω πως ισχύει. Το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και η ομάδα είναι ισχυρή. Αλλά από το Euro 2016 είδαμε πως το επίπεδο δεν αφορά μεμονωμένα τους παίκτες, αλλά την ομαδικότητα, το ομαδικό πνεύμα, τα συστήματα τακτικής και τις κινήσεις του προπονητή. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες».