Home TOP NEWS Νωρίς στα βαθιά ο Μπρούνο

Νωρίς στα βαθιά ο Μπρούνο

bruno-nascimento


Πολύ πιθανό είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο να μπει κατευθείαν στα βαθιά. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει κλείσει καν βδομάδα στην ομάδα μας, είναι όμως σε καλή φυσική κατάσταση, αφήνει θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις και το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού με το καλημέρα φαντάζει το επικρατέστερο. Η άμυνα μας άλλωστε κόντρα στη Μπάναντς, έδειξε να χρειάζεται σουλούπωμα και όλοι εύχονται να το προσφέρει ο Μπρούνο.

Ο ίδιος ο Μπρούνο, τόσο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του όσο και με τη γενικότερη συμπεριφορά του, φαίνεται ιδιαίτερα φιλόδοξος. Προέρχεται από τη καλύτερη σαιζόν της καριέρας του, θεωρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ βήμα παραπάνω γιατί κάνει πρωταθλητισμό και παίζει Ευρώπη και θέλει να κάνει ακόμα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλει να ηγηθεί της άμυνας και όχι απλά να ακολουθήσει.

Ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του στο κέντρο της άμυνας πάντως, αφήνει εκτός έναν εκ των Όρσουλιτς και Παντελιάδη. Αν εκτοπίσει τον Ελλαδίτη, είναι πολύ πιθανόν αυτός απλά να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και να απελευθερωθεί ο Μαργκάσα για τα χαφ. Το πλάνο του Κάρβερ έχει ενδιαφέρον.