Home TOP NEWS Ο επόμενος Μάριος, Φάνος, Αντρέας να βρει ανοικτή τη πόρτα

Ο επόμενος Μάριος, Φάνος, Αντρέας να βρει ανοικτή τη πόρτα

kazamias-1o-evropaiko (250)


Ο Φάνος Κατελάρης έγινε στον επαναληπτικό με τη Μπάναντς ο δεύτερος παίκτης της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κάνει ντεμπούτο φέτος. Είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Στο ρόστερ βρίσκεται άλλος ένα ποδοσφαιριστής της ακαδημίας που έχει παίξει Ευρώπη, που έχει παίξει και αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Μάριος Δημητρίου. Οι τρεις τους είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι παίκτες από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν φέτος.

Από το τίτλο μας και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς ένα παράπονο και μια διάθεση για κριτική. Οι τρεις προαναφερθέντες και ειδικά ο Μάριος που είναι πιο μεγάλος και πρόλαβε εποχές με περισσότερα λεφτά μαι μεγαλομανία στο σύλλογο, μόνο ανοικτή δεν βρήκαν τη πόρτα για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Έπρεπε να παλέψουν πολύ, να νιώσουν αδικία, να κάνουν θυσίες που ενδεχομένως άλλοι δεν είχαν το χαρακτήρα να αντέξουν. Απέχουν ακόμα από τη καθιέρωση και το ξέρουν, όμως συνεχίζουν και στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα. Το σημαντικό για όλο το οικοδόμημα είναι ο επόμενος Μάριος, Φάνος ή Αντρέας να στηριχθεί από όλο το οικοδόμημα, να λάβει τη προσοχή που του αξίζει, να διορθώσει τις αδυναμίες του από μικρός και το ανέβασμα του στην πρώτη ομάδα να αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη.

Νταμπίζας και Κάρβερ έχουν κάνει ξεχωριστά αναφορά στο κεφάλαιο ακαδημία, δείχνοντας πως έχουν διάθεση να δουλέψουν και σε αυτό το κομμάτι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής είχε πει στις πρώτες δηλώσεις του ότι πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανέβουν νεαροί και αυτές ακριβώς προσπαθεί να δημιουργήσει. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σκοπεύει τις επόμενες εβδομάδες να έχει συναντήσεις με τους υπεύθυνους των ακαδημιών και τους προπονητές, για να δοθούν οδηγίες και προσανατολισμός. Επιπρόσθετα στην παρουσίαση του, είχε μιλήσει για συγκεκριμένο πλάνο και συνεργασία, οπότε αναμένουμε εξελίξεις και προς εκείνη τη κατεύθυνση. Γενικώς φαίνεται πως μαζί με το Κάρβερ έχουν κάτι μακροχρόνιο στο μυαλό τους και περιμένουμε επιτέλους να δούμε κάτι σοβαρό και να σταματήσει η ακαδημία να είναι παραμερισμένη.