Home TOP NEWS Ο κόσμος θα βοηθάει, χρειάζονται κι άλλα

Ο κόσμος θα βοηθάει, χρειάζονται κι άλλα

kosmos-ticket


Με αφορμή την τοποθέτηση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ανάγκη οικονομικών πόρων στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια, είναι κάποια πράγματα που καλό είναι να λεχθούν. Τα χρόνια όπου οι ομάδες στηρίζονταν αποκλειστικά στα έσοδα τους από τον κόσμο έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να βάζει εκατομμύρια όμως κάτι τέτοιο είναι δυνατό και πρέπει να δούμε την αλλαγή ως φυσικό συνεπακόλουθο της ποδοσφαιρικής εξέλιξης στην Κύπρο αλλά και όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι ομάδες πλέον λειτουργούν ως μεγάλοι οργανισμοί στηριζόμενοι σε χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα ενώ ομάδες του δικού μας μεγέθους τα μεγάλα ποσά τα παίρνουν από ευρωπαϊκές επιτυχίες. Αυτή τη στιγμή τα έσοδα από τον κόσμο, αν εξαιρέσουμε την αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι ελάχιστα και έρχονται τελευταία στην σχετική λίστα σοβαρών εσόδων μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κύπρο. Ας μην περιμένει κανείς από τον κόσμο να βγάλει μόνος τα κάστανα απ’ την φωτιά.

Η διοίκηση πήρε την ψήφο των μελών, προφανώς γιατί τα έπεισε για την εφαρμογή ενός πλάνου και ευελπιστούμε η διοίκηση του κύριου Τζιωνή, την οποία είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε, να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Ο εκσυγχρονισμός και η στροφή στον πλήρη επαγγελματισμό, είναι οι οδοί για σταθερή εισροή χρημάτων.