Home TOP NEWS Ο πήχης ανεβαίνει απότομα

Ο πήχης ανεβαίνει απότομα

uel-omonoia-banants (209)


Τα χρειάστηκε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, έπαιξε με τη φωτιά, βρέθηκε φάτσα με ένα μεγάλο κάζο. Εν τέλη προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό παρότι όπως είπε και ο προπονητής της, ο κόσμος σίγουρα δεν ευχαριστήθηκε με αυτό που είδε στα 90 λεπτά αγώνα και απλά έφυγε ήσυχος που η ομάδα πέρασε. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάει τον επόμενο αγώνα, για το δεύτερο προκριματικό. Εκεί την περιμένει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που επίσης τα βρήκε μπαστούνια κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο.

Το γεγονός πως δυσκολεύθηκε με τη Σλομπόνταν πάντως η Μπεϊτάρ, δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα. Ο πήχης για την ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβαίνει απότομα, οι Ισραηλινοί διαθέτουν πολλή περισσότερη ποιότητα από ότιη Μπάναντς και δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή η ομάδα μας θα έχει πρόβλημα. Μια εβδομάδα δεν είναι πολύς καιρός, όμως ο Κάρβερ και οι παίκτες του πρέπει να τον εκμεταλλευτούν και να βρουν τους τρόπους που θα εμφανιστούν καλύτεροι.

Αν σε 6 βράδια η ομάδα μας πάει στην Ιερουσαλήμ και φύγει με αποτέλεσμα, ουδείς θα θυμάται πόσο κινδυνέψαμε κόντρα στη μικρή Μπάναντς. Για να το πετύχει οφείλει να εμφανιστεί όπως πρέπει και να έχει στο μυαλό της πως πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Η Μπεϊτάρ δεν τρομάζει, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνει τη ζημιά αν βρει ΟΜΟΝΟΙΑ κατώτερη των προσδοκιών μπροστά της. Συγκεντρωνόμαστε λοιπόν, ανεβαίνουμε και πάμε αλλαγμένοι στο Ισραήλ.