Home TOP NEWS Ο πήχης μπαίνει ψηλότερα

Ο πήχης μπαίνει ψηλότερα

banants-omonoia-armenia-b (40)


Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι τόσο από την εμφάνιση ο Τζον Κάρβερ. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σαφώς ευχαριστημένος που η ομάδα πήρε το προβάδισμα που ήθελε στην Αρμενία, σαφώς όμως και δεν μπορεί να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα πως αυτά περιμένει από αυτούς. Καθώς προχωράμε, ο πήχης μπαίνει ψηλότερα και οι υπερβάσεις, που θα χρειαστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, έρχονται μόνο με υψηλές πτήσεις.

Το ζητούμενο στον επαναληπτικό με τη Μπάναντς σε 5 βράδια, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει ακόμα πιο άνετα, παίζοντας ακόμα καλύτερο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό μια καινούρια ομάδα, με καινούριο σύστημα και φιλοσοφία, να χρειάζεται το χρόνο της μέχρι να αφομοιώσει πλήρως τα θέλω του προπονητή της. Κάθε παιχνίδι λοιπόν είναι ένα μικρό μάθημα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζονται ταχύρρυθμα, αφού ήδη η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, προβάλει σαφώς υψηλότερο εμπόδιο από την Μπάναντς.

Στη βελτίωση βέβαια, συμβάλουν και οι μεταγραφές και ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει σκληρά για να ολοκληρώσει κάποιες από αυτές άμεσα. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες, τόσο πιο πολύ θα μπορέσουν να βοηθήσουν στον επόμενο προκριματικό γύρο.