Home TOP NEWS Όχι μόνο πρόκριση, αλλά δεύτερη νίκη

Όχι μόνο πρόκριση, αλλά δεύτερη νίκη

banants-omonoia-armenia-c-floresscu (23)


Ότι έχουμε γερό προβάδισμα έναντι της Μπάναντς είναι δεδομένο και φάνηκε όχι μόνο από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα του πρώτου ματς. Οι Αρμένιοι τονίζουν πως πιστεύουν στην ανατροπή, στην πραγματικότητα όμως δεν εξαρτάται από αυτούς. Εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τη δική μας ομάδα ποιος θα βρεθεί στην επόμενη φάση, αλλά και ποιος θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ στο ΓΣΠ.

Στεκόμαστε λίγο περισσότερο στη νίκη την Πέμπτη. Όχι πρόκριση, νίκη. Ο Νταμπίζας τονίζει συνεχώς πως το DNA είναι εκεί και δεν αλλάζει, εμείς θα πούμε όμως πως πρέπει να το υπενθυμίζουμε κιόλας πως κάθε εβδομάδα, κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, δεν έχει σημασία η διοργάνωση, ο στόχος είναι ίδιος και απαράλλακτος, νικηφόρο αποτέλεσμα. Με τις νίκες, θα διορθωθεί σιγά σιγά και η νοοτροπία μας που δέχθηκε κτυπήματα τα τελευταία χρόνια.

Στην προκειμένη περίπτωση, προσφέρεται και ο αντίπαλος. Λέμε ξανά πως δεν υποτιμούμε καμία ομάδα, αλίμονο όμως, αν αυτή τη Μπάναντς που είδαμε την Πέμπτη στο Γερεβάν δεν την κερδίσουμε και αρκεστούμε στο “πρόκριση θα έρθει και όπως θέλει ας έρθει”. Όχι, να έρθει με νίκη και εμφάνιση η πρόκριση.