Home TOP NEWS Οφείλει να καμουφλάρει τις ελλείψεις

Οφείλει να καμουφλάρει τις ελλείψεις

uel-omonoia-banants (110)


Σίγουρα πιο γεμάτη θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο επόμενο ευρωπαϊκό της παιχνίδι την Πέμπτη με τη Μπεϊτάρ. Στην ομάδα προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες οι Σοϊλέδης και Μπρούνο Νασιμέντο, δικαίωμα συμμετοχής έχει πλέον ο Ιμπραχίμ Μπλάσι Τουρέ, ενώ επιστρέφουν από τραυματισμό οι Χριστοφή, Φιλιώτης και πιθανότατα ο Γιόργκενσεν. Οι επιλογές του Κάρβερ αυξάνονται και μόνο θετικά μπορεί να το προσεγγίσει κανείς. Από το πάγκο άλλωστε ήρθε η ανατροπή ψες το βράδυ.

Όλες οι μεταγραφές πάντως, σίγουρα δεν θα έχουν ολοκληρωθεί και να είναι σε θέση να βοηθήσουν ως το ματς. Ο Νταμπίζας φρόντισε να μας ενημερώσει εδώ και καιρό πως στο παρόν στάδιο δεν θα ήταν ολοκληρωμένος ο προγραμματισμός και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι επόμενες μεταγραφές θα έρθουν μετά το δεύτερο προκριματικό, ελπίζοντας πως θα έρθουν για να βοηθήσουν στην Ευρώπη και όχι στο πρωτάθλημα. Το τωρινό ρόστερ λοιπόν είναι αυτό που θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ.

Και είναι πλέον πιο πλήρες και πιο ανταγωνιστικό από ότι πριν λίγες μέρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να καμουφλάρει τις όποιες ελλείψεις και αδυναμίες της, γιατί διαθέτει ποδοσφαιριστές που να την ανεβάσουν. Ο εν εξέλιξη προγραμματισμός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δικαιολογία για εμφανίσεις παρόμοιες με τη ψεσινή και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τους τρόπους να ανέβει.