Home TOP NEWS Παίκτες τύπου Ντάρμπισαϊαρ

Παίκτες τύπου Ντάρμπισαϊαρ

banants-omonoia-armenia-bMatt-Derbyshire- (29)


Ο Παντελιάδης ήταν σταθερός αν και δεν έπαιζε στη φυσική του θέση, ο Αγκάγιεφ με 2-3 κινήσεις έδειξε πως θα βοηθήσει πάρα πολύ, ο Κλέιτον έπαιξε λίγο κυρίως για να αρχίσει να κτίζει φυσική κατάσταση. Ο νεοφερμένος όμως που έκλεψε τη παράσταση ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ που ήταν on fire και με το γκολ που πέτυχε, έδωσε γερό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα μας. Ο Άγγλος γενικά απέδειξε με το καλημέρα πως θα είναι παίκτης της διαφοράς στο φετινό ρόστερ.

Τέτοιους παίκτες, της διαφοράς, στοχεύει να φέρει και ο Νταμπίζας εντός των επόμενων 48 ωρών στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το διαφενόμενο ναυάγιο με τον πρώτο του στόχο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού(η δύσκολη μέρα που έλεγε ο Κάρβερ τις προάλλες) τον ανάγκασε να στραφεί σε άλλες λύσεις. Έτσι κι αλλιώς ψάχνει δύο, ήταν κοντά σε άλλο ένα παίκτη και εκεί είναι που έριξε την προσοχή του για να βάλει τουλάχιστον ένα στόπερ ακόμα στο ρόστερ άμεσα.

Γενικώς, όσο κι αν το κόσμο τον πιάνει ανησυχία από το γεγονός πως θέλουμε ακόμα παίκτες, είναι σαφές πως ο Νταμπίζας χρόνο είναι διατεθειμένος να θυσιάσει, ποιότητα όχι. Ελπίζουμε πως η ώρα που θα την βάλει στο διάθεση του Κάρβερ έχει φτάσει. Οι πληροφορίες λένε πως μες το Σαββατοκύριακο περιμένει εξελίξεις τουλάχιστον με δυο παίκτες. Για να δούμε τι θα μας φέρουν οι επόμενες ώρες.