Home TOP NEWS Περισσότερες επιλογές, τι θα επιλέξει ο Κάρβερ;

Περισσότερες επιλογές, τι θα επιλέξει ο Κάρβερ;

kazamias-1o-evropaiko (280)


Μισή ομάδα παραπάνω έχει στη διάθεση του ο Τζον Κάρβερ για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπεϊτάρ, σε σύγκριση με το προηγούμενο κόντρα στη Μπάναντς. Συγκεκριμένα επιστρέφουν οι Χριστοφή, Φιλιώτης, Γιόργκενσεν επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους, ο Μπλάσι Τουρέ έχει πλέον δηλωθεί, ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν πρόσφατα οι Άρης Σοϊλέδης και Μπρούνο Νασιμέντο. Αν υπολογίσουμε πως το μεγάλο αστέρι της ομάδας μας Κλέιτον Σίλβα ανεβάζει επίπεδα ετοιμότητας, καταλαβαίνει κανείς πως αν το θελήσει ο Κάρβερ μπορεί να παρατάξει άλλη ομάδα τη Πέμπτη.

Ξεκινώντας από τον Κλέιτον, κόντρα στη Μπάναντς πήραμε μια μικρή γεύση των δυνατοτήτων του και ήταν πολύ γλυκιά. Ο Κλέιτον μπορεί να επιτεθεί κάθετα, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι στα πλάγια, μπορεί να δώσει ρυθμό, μπορεί να τελειώσει και τις φάσεις. Όπως απέδειξε προχθές μπορεί να αποδώσει τόσο σε 4-2-3-1 όσο και σε 4-4-2. Διατηρεί δε αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί πρώτη φορά στην εντεκάδα σε 5 μέρες. Όπως μας είπε ο ίδιος κάθε μέρα κυλάει ευεργετικά για την ετοιμότητα του.

Από κει και πέρα, ο Μπρούνο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με το καλημέρα έναντι ενός εκ των Όρσουλιτς και Παντελιάδη. Σε περίπτωση που αντικαταστήσει τον Ελλαδίτη, αυτό δεν σημαίνει πως θα τον εκτοπίσει από την εντεκάδα, αφού ως γνωστόν η φυσική θέση του Σάκη είναι αριστερό μπακ. Η απόκτηση των Μπρούνο και Σοϊλέδη, φαίνεται να απελευθερώνει το Μαργκάσα που θα διεκδικήσει θέση στα χαφ, εκεί που ο Φυλακτού ήταν εξαιρετικός, αλλά ο Φλορέσκου είχε πιο ήσυχο βράδυ. Στα χαφ είναι και ο Μπλάσι Τουρέ, που αν κρίνουμε από τις πληροφορίες εντυπωσιάζει στις περιπτώσεις.

Τέλος ο Χριστοφή είναι παίκτης βαρόμετρο και το μόνο που τον κρατάει πίσω ως τώρα είναι οι τραυματισμοί και οι ψυχολογικές τους επιπτώσεις. Ένας Δημήτρης με αυτοπεποίθηση είναι σούπερ όπλο στα χέρια του Κάρβερ, ειδικά σε ματς σαν το επόμενο που θα βρούμε χώρους. Αν από την άλλη ο Άγγλος κόουτς θέλει να παίξει πιο συντηρητικά, βοήθειες στα άκρα της μεσαίας γραμμής μπορεί να του δώσει και ο Άρης Σοϊλέδης. Γενικώς πλέον ο Κάρβερ μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.