Home TOP NEWS Πίσω από τα λόγια του προπονητή

Πίσω από τα λόγια του προπονητή

uel-omonoia-beitar-Carver (45)


Τα όσα επέλεξε να πει ο Τζον Κάρβερ μετά τον αποκλεισμό δεν ήταν τυχαία. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε να ανοίξει ομπρέλα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του, στο τεχνικό τιμ αλλά και στο Νίκο Νταμπίζα, δείχνοντας ταυτόχρονα το δρόμο και στον κόσμο για να πράξει το ίδιο.

Φάνηκε και από τις δηλώσεις των υπολοίπων πως η ομάδα θα επιμείνει πολύ στη φιλοσοφία του νέου πρότζεκτ που ξεκίνησε και θέλουν ο κόσμος της ομάδας να πιστώσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στο “Ηλίας Πούλλος”. Θεωρούν πως από τη στιγμή που γίνεται κάτι καινούριο, υπήρχε ρίσκο το οποίο γνώριζαν αλλά συνειδητά πήραν, γιατί θέλουν να κτίσουν σε βάθος χρόνου και όχι μόνο για τα πρώτα ματς. Ήταν μάλιστα κάτι που είπε ο Νταμπίζας όταν ρωτήθηκε για τον προγραμματισμό.

Με τα λόγια τους έδειξαν πως σκοπός είναι να κτιστεί μία ομάδα για το μέλλον. Το βέβαιο είναι πως η πίεση πάνω σε όλους όσους αποτελούν το πρότζεκτ αυτό έχει ενταθεί, αφού ο κόσμος κεράστηκε νέο πικρό ευρωπαϊκό ποτήρι. Καλούνται να παραμείνουν ψύχραιμοι, να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και να διεκδικήσουν πρωτάθλημα. Ο κόσμος καλά κάνει να έχει απαιτήσεις, αυτοί καλά κάνουν να παραμείνουν πιστοί στο πρότζεκτ ξέροντας πως θα κριθούν επί του αποτελέσματος.