Home TOP NEWS Πρόκριση με δεύτερη νίκη

Πρόκριση με δεύτερη νίκη

banants-omonoia-armenia-c-floresscu (23)


Την Μπάναντς Αρμενίας υποδέχεται σήμερα (19:00 live omonoianews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαναληπτικό του εκτός έδρας 0-1 για τον πρώτο προκριματικό του Europa League. Η ομάδα μας είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη και τη πρόκριση και καλείται να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Γιατί δεν θέλει απλά να πάρει τη πρόκριση, αλλά να το κάνει με τρόπο εμφαντικό και κυρίως νικηφόρο. Στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση έχοντας πάρει τη νίκη.

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα δεν υποτιμούμε ποτέ κανένα αντίπαλο. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Θα συμφωνήσουμε, αλλά θα προσθέσουμε και πως εύκολο ή δύσκολο θα το κάνει η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η νίκη είναι αυτοσκοπός, όπως πρέπει να είναι κάθε εβδομάδα με κάθε αντίπαλο. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να αποτελέσει και ένα μικρό τουβλάκι στην αυτοπεποίθηση και τη δυναμική μας.

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς λοιπόν και στο μυαλό όλων μας πρέπει να είναι πρώτα πώς θα κερδίσουμε και μετά ποιον θα συναντήσουμε στο διάβα μας στην επόμενη φάση. Για να είμαστε εκεί, πρέπει να εμφανιστούμε σωστοί στο γήπεδο, να μην αφήσουμε τη κυριαρχία μας να αμφισβητηθεί να κερδίσουμε και να δούμε μπροστά.