Home TOP NEWS Η πρόκριση θα κριθεί στα 90′ λεπτά

Η πρόκριση θα κριθεί στα 90′ λεπτά

kazamias-1o-evropaiko-kosmos (164)


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει πολύ στην πρόκριση τη Πέμπτη, κάτι που φαίνεται από τη κινητοποίηση του. Αναμένεται πως 15 περίπου χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα είναι στη κερκίδα του ΓΣΠ για να προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα στην ανατροπή του 1-0 κόντρα στη Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ. Σε τέτοια ματς, ειδικά στο ξεκίνημα και στο φινάλε τους, ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας, μεταξύ πρόκρισης και αποκλεισμού.

Σε περίπτωση πάντως που το γκολ δεν έρθει στα πρώτα στάδια του αγώνα, καλό είναι να θυμόμαστε πως η πρόκριση κρίνεται στα 90 λεπτά παιχνιδιού και όχι μόνο στην αρχή του. Ειδικά όσο δεν δεχόμαστε γκολ, ένα τέρμα στέλνει τον διεκδίκηση της πρόκρισης στην παράταση. Ακόμα κι αν δεχτούμε, της Μπεϊτάρ που είδαμε στο Ισραήλ μπορούμε να της βάλουμε τρία γκολ, αρκεί να δώσουμε το 100% και να είμαστε αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία του ματς.

Θα υπάρχει πίεση στο ματς, θα υπάρχει και άγχος. Οφείλουμε να τα διαχειριστούμε σωστά και να βγάλουμε το καλύτερο μας εαυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται και έχουμε σημαντικό ρόλο να παίξουμε, αυτόν του δωδέκατου παίκτη της. Αυτού δηλαδή που συνήθως κάνει τη διαφορά.