Home TOP NEWS Η προσέλευση να στείλει το μήνυμα

Η προσέλευση να στείλει το μήνυμα

kazamias-1o-evropaiko-kosmos (167)


Το 31ο ευρωπαϊκό της παιχνίδι στο ΓΣΠ έδωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ και έμελλε να είναι αυτό με τη χαμηλότερη προσέλευση κόσμου. Τα 8.278 είναι υπερβολικά λίγα για τον όγκο και την αγάπη που έχει ο ΛΑΟΣ της ομάδας. Ούτε το Euro 2016, ούτε ο αντι-εμπορικός αντίπαλος μπορούν να αποτελούν δικαιολογία αν είναι να εντοπίσουμε τη ρίζα του προβλήματος.

Θεωρούμε πως η τιμή του εισιτηρίου έπαιξε σίγουρα ανασταλτικό ρόλο. Κατακρίβιαν νιώσαμε πως κάποιοι θα προτιμήσουν να μείνουν σπίτι τους από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το 20ευρω. Και όταν λέμε νιώσαμε δεν εννοούμε προαίσθημα, εννοούμε νιώσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου αφού πλέον έχει πολλούς τρόπους να τις εκφράσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο κόσμος ζητούσε φτηνά εισιτήρια, το χθεσινό ήταν απλά συνέχεια αυτής της απαίτησης.

Θα πούμε ξανά πως το σωματείο πρέπει να δει τη μεγάλη εικόνα όσον αφορά τα εισιτήρια. Πρέπει να δει πως θα διατηρήσει ευχαριστημένο το κόσμο αλλά και να μεγιστοποιήσει τη παρουσία του στο γήπεδο, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που τον έχει ανάγκη. Το οικονομικό δεν πρέπει να την ανησυχεί αφού 15.000 με εισιτήριο 15 ευρώ, φέρνει περισσότερα έσοδα από ότι 8.278 με 20. Ξέρουμε τα νούμερα είναι υποθετικά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τις 15.000, επαναλαμβάνουμε όμως πως πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Πραγματικά δεν λέμε τα πιο πάνω ούτε να κατηγορήσουμε, ούτε να κάνουμε υποδείξεις. Απλά αυτό το μήνυμα για τις τιμές εισιτηρίων, το λαμβάνουμε διαρκώς από το κόσμο και έχουμε υποχρέωση να το μεταφέρουμε. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε.