Home TOP NEWS Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση

Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση

kazamias-1o-evropaiko (267)


Στην Ιερουσαλήμ βρίσκεται από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που σήμερα θα φιλοξενηθεί από την τοπική Μπεϊτάρ (20:00, live omonoianews.com) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα μας ήταν ο “δυνατός” βαθμολογικά της κλήρωσης, ξεκάθαρα όμως η Μπεϊτάρ είναι ένα ψηλό εμπόδιο για τέτοια εποχή και το αποψινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να έρθει στη Λευκωσία με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

Όπου θετικό αποτέλεσμα, είναι καταρχάς η νίκη. Αυτό στοχεύει, όντας ο δυνατός θεωρητικά των δύο και με αυτό ξέρει πως θα κάνει ουσιαστικό πρώτο βήμα. Αν βέβαια δεν τα καταφέρει να κερδίσει και η ισοπαλία με σκορ θα της δώσει έστω ελαφρύ προβάδισμα αφού η Μπεϊτάρ θα πρέπει να έρθει να κερδίσει μες τη Λευκωσία. Πρώτος στόχος όμως επιβάλλεται να είναι το διπλό που θα μας δώσει εκτός των άλλων και την αυτοπεποίθηση να τελειώσουμε τη δουλειά στη Λευκωσία.

Ευρώπη μέρος δεύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και ο πήχης ανέβηκε απότομα. Η ομάδα μας καλείται σήμερα να βάλει το καλό της κοστούμι και να πάρει αυτό που θέλει στην Ιερουσαλήμ. Στο χέρι της είναι.