Home TOP NEWS Τζον Κάρβερ: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η πρόκριση»

Τζον Κάρβερ: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η πρόκριση»


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η δημοσιογραφική διάσκεψη του Τζον Κάρβερ για τον αγώνα αύριο κόντρα στην Μπεϊτάρ, στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο κόουτς αντιμετωπίζει με θετικότητα το αυριανό παιχνίδι και κανείς δεν σκέφτεται όπως είπε τον αποκλεισμό.

Ο Άγγλος τεχνικός, δέχθηκε απευθείας ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Πόση δύσκολη είναι η ανατροπή;

«Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε αρκετές πιθανότητες. Πριν μία βδομάδα είχαμε ένα άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη απόδοση, θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα.Πρέπει να κερδίσουμε, ελπίζω οι επιλογές μου να φέρουν την πρόκριση στα 90 λεπτά»

DSC_0020

Ο κόσμος είναι έτοιμος, εσείς;

«Η ατμόσφαιρα στην Ιερουσαλήμ ήταν πολύ καλή, εδώ θα είναι ακόμα πιο καυτή. Οι συνθήκες είναι καλύτερες. Παρουσιάζεται μία αύξηση στην θέληση και του κόσμου. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, με τον κόσμο πίσω μας πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές είμαι βέβαιος θα ανταποκριθούν».

Υπάρχουν σκέψεις για πιο επιθετικό σχήμα;

«Τρεις ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση (Χριστοφή, Σοϊλέδης, Νασιμέντο). Σκέφτομαι για κάποιες αλλαγές, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τις τελικές μου αποφάσεις. Είναι σημαντικό πως έχουμε πιο έτοιμους παίκτες. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αυτό είναι σημαντικό στοιχείο.»

Αν δεν έρθει η πρόκριση, κρίνεται ως αποτυχία;
«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η πρόκριση. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Μόνο το πως θα τα καταφέρουμε μας νοιάζει»

Στο βίντεο το live της διάσκεψης.

Σέρινταν: «Το κλειδί για την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ»

DSC_0014