Home TOP NEWS Στόχος φέτος τα 20 γκολ και η συμμετοχή στο παιχνίδι!

Στόχος φέτος τα 20 γκολ και η συμμετοχή στο παιχνίδι!

ag18-omonoia-agianapa-Sheridan (13)


Τα 15 γκολ που πέτυχε την περσινή σεζόν, αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και δηλώνει πως ο φετινός του στόχος είναι τα 20 τέρματα.

«Δεν έβαλα συγκεκριμένο στόχο, ΟΚ αν θέλω να είμαι καλύτερος θέλω να φτάσω στα 20 γκολ», απάντησε σε σχετική ερώτηση μας, και πρόσθεσε:

«Θέλω σίγουρα να παίζω καλύτερα, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο τα γκολ που βάζω, αλλά και να συμμετέχω στο παιχνίδι, να βοηθώ γενικά. Να είμαι στις φάσεις, να έχω ολοκληρωμένες πάσες, να δημιουργώ κινδύνους και να σκοράρω. Προτιμώ να τα έχω κάνει αυτά, παρά να ψάχνω μόνο το γκολ και όταν βγαίνω να ξέρω πως δεν έκανα πραγματικά όσα μπορούσα».

Ο Σέρινταν βάζει ψηλά τον πήχη και για τον ίδιο. Ο Ιρλανδός μας ανέφερε πως εκτός από τα γκολ θέλει να έχει περισσότερη συμμετοχή σε ένα αγώνα. Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτός είναι ο στόχος μου φέτος, να συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι, σε όλο το 90λεπτο, να έχω σταθερή απόδοση και όχι σποραδικά καλές εμφανίσεις. Τα γκολς και οι ασσίστ είναι απλά μπόνους».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του.

Θυμηθείτε τα γκολ του κατά την περσινή σεζόν: